Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Winix Zero-S

Winix Zero-S Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Winix 1022-0214-05. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Winix Zero-S.

Specificaties Winix Zero-S

Merk

Winix

Fabrikantcode

1022-0214-05

Omschrijving van de Winix Zero-S

Met de Winix Zero-S luchtreiniger wordt het reinigen van grote ruimtes tot 82 vierkante meter een fluitje van een cent. Of het nu gaat om een ruime woonkamer of een kantoor, deze luchtreiniger zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en allergenen uit de lucht worden verwijderd. Dit is vooral prettig voor mensen met allergieën, zoals huisstofmijt- of pollenallergieën. Bovendien elimineert hij onaangename geuren en gassen dankzij de geavanceerde actieve koolstoffilter. Het beste van alles is dat je geen enkel moment hoeft te besteden aan het regelen van de luchtreiniger. Hij past zich namelijk automatisch aan de luchtkwaliteit aan. Wanneer de luchtkwaliteit goed is, schakelt hij over naar een lagere snelheid. Daarnaast beschikt deze luchtreiniger over een handige nachtmodus. In deze modus werkt hij extra stil, zodat je hem zonder zorgen in de slaap- of kinderkamer kunt plaatsen. Let op: zodra het lampje voor het vervangen van het filter begint te knipperen, is het tijd om de filters te vervangen. Op deze manier zorgt de Winix Zero-S luchtreiniger voor een frisse en gezonde lucht in jouw leefomgeving.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is geschikt voor grote ruimtes tot 82 vierkante meter. Deze krachtige luchtreiniger is geschikt om allergie- en astmaklachten te verlichten. Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn werking aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit meet.

Minpunten
  • Je koppelt geen app aan hem die extra informatie geeft over de luchtkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Winix Zero-S

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Winix Zero-S tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Winix Zero-S. 

De review over Winix Zero-S is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.