Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. veiligheid
  2. beveiligingscamera buiten

Beste beveiligingscamera buiten van 2024! Top 10 beveiligingscamera's buiten

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Jezelf en je woning tegen diefstal en vandalisme beschermen is belangrijk. Met een beveiligingscamera buiten kan je je huis van buitenaf bewaken, zodat je je minder zorgen hoeft te maken. De beste 10 beveiligingscamera buiten helpen je met de aanschaf van de juiste camera voor jouw situatie. We hebben de markt doorgenomen op zoek naar beoordelingen over beveiligingscamera buiten en wat erbij staat, zoals de prijs, de kwaliteit en het materiaal. Neem de tijd om onze lijst met top 10 producten door te nemen, zodat je kiest voor de beste beveiliging.

 

 

Top 10 beste beveiligingscamera's buiten

Om je te helpen een keuze te maken uit de vele beveiligingscamera's buiten die op de markt zijn, hebben wij van woonsprint.nl een grondige vergelijking gedaan. Hieruit is onze top 10 beveiligingscamera's buiten gekomen, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit, en klanttevredenheid.

Bekijk hieronder de top 10 best geteste beveiligingscamera's buiten. Met onze beveiligingscamera buiten vergelijking ben jij verzekerd van de beste keuze. Ontdek de ideale beveiligingscamera buiten die perfect aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

Top 10 beste beveiligingscamera's buiten

1. Zekona Beveiligingscamera

De 20C IP Camera heeft 4x digitale zoom, waardoor je kunt zien wat er precies gaande is. De camera is uitgerust met een nachtzicht functie, waardoor je je woning ook 's nachts kan bewaken. Bovendien is de camera ook voorzien van een bewegingsdetectie functie, waardoor je een melding krijgt wanneer er iets verdachts gebeurd. De camera wordt geleverd met een 32 GB SD kaart, waar je de opgenomen beelden op kunt opslaan. Je kan de beelden ook bekijken door de gratis app, die je op je smartphone kan downloaden. Je kan ook meerdere camera's aansluiten en beheren met deze app. De camera is ook voorzien van een stevige metalen behuizing, waardoor de camera bestand is tegen weersinvloeden. Met de Zekona 20C IP Camera ben je altijd verzekerd van een optimale beveiliging!

2. Ring Beveiligingscamera

Met de Ring Indoor Cam beveiligingscamera maak je van je huis een slimme plek. Je krijgt een live-feed van je camera direct op je smartphone, tablet of computer. Je krijgt ook meldingen als er iets verdacht is. Je kunt ook praten met mensen die zich in de buurt van je camera bevinden. En als je je op locatie bevindt kun je ook gebruikmaken van motion-detectie. Zo weet je dat er niemand je huis binnenkomt als je niet thuis bent. De Ring Indoor Cam is een kleine, handige beveiligingscamera die je overal kunt meenemen. Installeren is eenvoudig en je hebt geen extra bekabeling of software nodig. Met de ingebouwde bewegingssensor krijg je direct een melding als er iets verdacht is. Je kunt ook spreken met mensen die zich in de buurt van je camera bevinden, zodat je altijd de situatie in de gaten kunt houden. De camera heeft ook een nachtzichtfunctie, waardoor je ook 's nachts alles in de gaten kunt houden. Dankzij de tijdsregistratie kun je ook precies bijhouden wanneer er iets verdacht is. Met de Ring Indoor Cam beveiligingscamera krijg je een betrouwbaar systeem dat je thuisbeveiliging naar een hoger niveau tilt. Je kunt de camera eenvoudig vanuit je smartphone of tablet bedienen en je krijgt direct meldingen bij verdachte activiteit. Met de camera's kun je ook altijd je ogen en oren openhouden, zelfs als je niet thuis bent. Dit is een praktisch en handig systeem dat je gemoedsrust geeft en je huis optimaal.

3. AyeCam Beveiligingscamera

De AyeCam Beveiligingscamera is een Full HD beveiligingscamera met een afmeting van 11,6 cm x 10,5 cm x 7,9 cm. De camera heeft een IP65-beschermingsniveau en is dus weerbestendig, waardoor je zelfs bij zwaar weer zeker bent dat je camera op zijn post blijft. Het geavanceerde infrarood nachtzicht bereikt een afstand tot wel 10 meter, waardoor je ook in het donker altijd duidelijk beeld krijgt. Bovendien krijg je er bij deze camera ook nog eens een 32GB SD-kaart bij. Zo kun je alles wat je vastlegt op je camera direct opslaan. Met de AyeCam Beveiligingscamera 360Pro ben jij altijd voorzien van de beste beveiliging. Met de AyeCam Beveiligingscamera 360PRO kun je je huis of tuin op afstand beveiligen. Deze camera heeft een IP65-beschermingsniveau en is dus weerbestendig. Met een Full HD-beeldkwaliteit en een afmeting van 11,6 cm x 10,5 cm x 7,9 cm is deze camera ideaal om je bezittingen te beschermen. De camera heeft een geavanceerd infrarood nachtzicht wat een duidelijk beeld oplevert tot een afstand van wel 10 meter. Met de 32GB SD-kaart die bij de camera wordt meegeleverd, kun je al je opnames direct opslaan. Dankzij de AyeCam Beveiligingscamera 360PRO heb je altijd de beste beveiliging voor je huis of tuin. Zo kun je met een gerust hart de deur uit.

4. GNCC Bewakingscamera

De GK1Pro-buitenbeveiligingscamera maakt gebruik van een professionele 2K-sensor met een hoge resolutie van 2560x1440. Deze zorgt voor een levendig beeld met heldere kleuren. De motorische PTZ-pan / tilt-functie kan tot 360° worden gedraaid, waardoor meer gebieden in het bereik van de lens komen. Het heeft ook een 4x digitale zoom om beelddetails te verbeteren. Bovendien heeft de camera een 2-weg audio-functie, waardoor je in realtime kunt communiceren met de personen die zich op het bewaakte gebied bevinden. De GK1Pro-camera is wifi-compatibel en kan eenvoudig worden geïntegreerd met de app. U kunt op afstand live bekijken in realtime, video-opnamen bekijken en de camera ook op afstand bedienen. Met de ingebouwde bewegingsdetector kunt u een alarm krijgen als er ongebruikelijke bewegingen worden gedetecteerd. Met de app kunt u ook instant berichten ontvangen wanneer bewegingsdetectie plaatsvindt.

5. Gologi Outdoorcamera

Met de wifi en app functie blijf je altijd op de hoogte. De app is voorzien van een eenvoudig te bedienen interface die je toegang geeft tot live beelden, waarschuwingsmeldingen en video’s. Bovendien kun je de Gologi camera ook aansluiten op een Alexa-apparaat of een Google Home-apparaat, waarmee je alle functies bedient met je stem. Met een 3MP-beeldsensor is de Gologi beveiligingscamera ook nog eens ongelooflijk krachtig. Je krijgt een helder beeld met kleuren, zelfs in het donker. De krachtige infrarood-nachtzichtfunctie zorgt ervoor dat je ook 's nachts alles goed in de gaten kunt houden. Bovendien is de camera voorzien van een twee-weg audiofunctie, waarmee je direct contact kunt maken met de mensen die bij je thuis of in de tuin zijn. De Gologi beveiligingscamera is de perfecte oplossing voor elke outdoor-beveiligingsuitdaging. Met de hoge kwaliteit beelden, het gebruiksvriendelijke app-ontwerp en de krachtige twee-weg audiofunctie, kun je altijd op de hoogte blijven van wat er bij je thuis of in de tuin gebeurt. Krijg volledige controle over je beveiliging met Gologi.

6. Zekona Beveiligingscamera

De Zekona 20C heeft een IP66 certificering wat betekent dat het waterdicht en weerbestendig is. De camera heeft een ingebouwde 4x digitale zoom, waardoor je dingen in de verte kunt zien. Met de 32 GB SD kaart kun je de beelden opnemen en later bekijken. Je kunt ook meldingen ontvangen wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt ook meerdere camera's koppelen aan deze beveiligingscamera, zodat je een veel uitgebreider zicht krijgt op wat er buiten gebeurt. Deze camera is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, dus je bent direct klaar om te gaan. Met de ingebouwde infrarood LED's kun je ook in het donker goed beeld krijgen. Je kunt je beelden ook bekijken via een smartphone, tablet of laptop. Zo heb je altijd een goed overzicht van wat er buiten gebeurt.

7. Denver Beveiligingscamera

Met de Denver Beveiligingscamera Buiten Draadloos FULL HD Tuya App 2MP Wifi Camera Eenvoudige Montage Werkt op Batterij ben je altijd op de hoogte van wat er rondom jouw huis gebeurt! De camera is uitgerust met een 2 megapixel Full HD lens die je in staat stelt om alle activiteiten in haarscherp beeld vast te leggen. Je kunt de camera aansluiten op de Tuya app op je telefoon, waardoor je een melding krijgt wanneer er bewegingen worden gedetecteerd. Het installatieproces is heel eenvoudig. De camera werkt op batterijen (inbegrepen) en beschikt over een magnetische ophangsysteem dat je zonder moeite kunt installeren. Daarnaast is de camera ook uitgerust met IR led's, waardoor je ook in het donker de activiteiten rondom je huis kunt monitoren. Bovendien is de camera bestand tegen alle weersomstandigheden. Met deze camera ben je verzekerd van een hoog niveau van veiligheid.

8. TP-Link Beveiligingscamera

De Tapo C310 heeft een 2K-resolutie, wat betekent dat je heldere en duidelijke beelden krijgt. De camera is ook voorzien van Starlight-nachtzicht, waardoor je ook in het donker kunt zien wat er gebeurt. Dit is mogelijk doordat de camera gebruik maakt van infrarood-LED's. Daarnaast heeft de camera een groothoeklens, waardoor je een breder gezichtsveld krijgt. Het instellen van de Tapo C310 is erg eenvoudig dankzij de intuïtieve TP-Link Tapo-app. Met de app kan je de camera op afstand bedienen en bekijken wat de camera ziet. Ook kun je de bewegingsdetectie van de camera instellen en je krijgt direct een melding op je telefoon als er iets gebeurt. Bovendien is de camera spatwaterdicht, wat betekent dat je hem ook buiten kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over weersomstandigheden. De camera is ook compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je de camera kunt bedienen met je stem.

9. Eufycam beveiligingscamera

Het product is perfect geschikt voor zowel binnen als buiten. De camera is voorzien van een IP67-certificering waardoor deze bestand is tegen weersinvloeden. Daarnaast heeft de camera een breedhoeklens met een kijkhoek van 140° zodat je een groot gebied kan overzien. Bovendien heeft de camera geavanceerde infrarood-technologie waardoor het beeld ook 's nachts scherp blijft. De Eufycam 2c is ook uit te breiden met meerdere Eufycam 2c's. Dankzij deze uitbreiding kan je 24/7 elke hoek van je huis goed in de gaten houden. Bovendien kan je met de Eufy Homebase 2 een toegangspoort creëren waardoor alleen gebruikers met een geldig wachtwoord toegang hebben tot je netwerk. Kortom, de Eufycam 2c is een uiterst betrouwbare camera voor een veilig gevoel in en rond je huis.

10. Eufycam beveiligingscamera's

De Eufycam 2c is uitermate geschikt voor binnen- en buitengebruik. Hij heeft een IP67-certificering waarmee de camera weerbestendig is. Ook heeft de camera een degelijke lens met een hoge resolutie en nachtzichtfunctie. De camera is geschikt voor het detecteren van bewegingen en kan direct een waarschuwing sturen naar je smartphone als er iets gebeurt. De Eufycam 2c is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige beveiligingscamera. Met deze camera heb je een uitstekende bescherming tegen inbrekers en ander ongewenst bezoek. De camera is eenvoudig te installeren en kan met je thuisnetwerk verbonden worden. De camera is ook eenvoudig te bedienen met behulp van de bijbehorende app. Je kunt live beelden bekijken, opnames terugkijken en waarschuwingen ontvangen als er iets gebeurt. De Eufycam 2c is dus een ideale oplossing voor het bewaken van je huis.

Hoe kies ik de beste beveiligingscamera buiten?

Voordat je de aankoop doet van de door jou gekozen beveiligingscamera buiten is het goed om de vele beveiligingscamera's buiten met elkaar te vergelijken. Bij het kiezen van de juiste beveiligingscamera buiten spelen veel factoren een belangrijke rol. Denk aan de prijs/kwaliteit verhouding, de voor- en nadelen van deze beveiligingscamera buiten, gebruikerservaringen, garantievoorwaarden, en hoe deze producten zich verhouden tot concurrenten.

Wij van woonsprint.nl denken graag met jou mee en hebben uitgebreid de beveiligingscamera's buiten met elkaar vergeleken. Uit deze grondige analyse hebben we hiervan de top 10 beste beveiligingscamera's buiten opgesteld.

Bekijk onze top 10 beste beveiligingscamera's buiten en maak jouw keuze! Laat ons je gids zijn in het navigeren door deze belangrijke beslissing, zodat je verzekerd bent van een aankoop die het beste bij je past.

Inhoudsopgave

Picture of Jenny
Jenny

Ik ben Jenny en ik onderzoek voor jou wat de beste woonartikelen zijn om jouw huis mee op te fleuren. Maar ook welk beddengoed het fijnste is voor de verschillende seizoenen en welk kussen je het beste kan nemen als je op je buik slaapt. 
Mijn hart gaat sneller kloppen als een huis mooi aangekleed is met de beste producten. 

Op deze pagina vind je onze vergelijking van de verschillende beveiligingscamera's buiten die er op de markt zijn en welke wij als beste 10beveiligingscamera's buiten hebben beoordeeld.

Veelgestelde vragen over beveiligingscamera's buiten

Onze beveiligingscamera buiten review is betrouwbaar. Wij testen uitvoerig om een goed beeld te hebben van alle beveiligingscamera's buiten die beschikbaar zijn op de markt.  Wij worden niet betaald door merken om een bepaald beveiligingscamera buiten hoger in onze top 10 te plaatsen.

Wij verkopen zelf geen beveiligingscamera buiten, we hebben echter wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Vind hier de beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Uit onze uitgebreide vergelijking is Zekona Beveiligingscamera als beste beveiligingscamera buiten van 2023 uit de test gekomen. Het is natuurlijk altijd goed om zelf nog verder beveiligingscamera's buiten te vergelijken, aangezien meningen kunnen wisselen.

Onze top 5 beste beveiligingscamera's buiten:
1. Zekona Beveiligingscamera
2. Ring Beveiligingscamera
3. AyeCam Beveiligingscamera
4. GNCC Bewakingscamera
5. Gologi Outdoorcamera

Ons laatste woord over een beveiligingscamera buiten

Volgens ons hebben deze lijst met de top 10 beveiligingscamera's voor buiten jou geholpen om te kiezen welke je het meest bevredigend vindt. Het is belangrijk om een beveiligingscamera te hebben die aan jouw verwachtingen voldoet, want het moet je helpen om veiliger thuis te kunnen zijn. Jij kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een draadloze beveiligingscamera te kiezen die je via een app op je telefoon kunt bedienen. Of kies voor een camera met afstandsbediening en flitslicht om het pand zichtbaar te maken in het donker. Wanneer je er niet uitkomt, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan altijd klaar om jou te helpen en te adviseren bij het kiezen van de beste beveiligingscamera voor buiten. Neem dus gerust contact met ons op als je meer hulp nodig hebt!

Disclaimer: woonsprint.nl heeft grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen van onze top 10 beste beveiligingscamera buiten. De aankoop van een beveiligingscamera buiten gaat echter via een externe website. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop en levering van de producten.

Gepubliceerd op: 22 nov. 2022

Nog meer top 10 reviews bekijken

We hebben nog veel meer top 10 lijsten samengesteld voor jou. Wil je deze reviews ook lezen over vele verschillende woonproducten? Ga dan naar onze homepagina.