Search
Close this search box.
  1. slaapkamer
  2. stille mobiele airco

Beste stille mobiele airco van 2024! Top 10 stille mobiele aircos

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Heeft u ook altijd last van warmte en vervelende geurtjes bij het gebruik van een airco? Dan is de stille mobiele airco de perfecte oplossing! Het is een handige oplossing die zorgt voor verkoeling zonder lawaai en onaangename geurtjes. Maar welke airco is nu het beste voor jou? Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste stille mobiele airco binnen de Nederlandse markt. Wij hebben verschillende webwinkels geraadpleegd en beoordelingen van andere gebruikers gelezen. Ten slotte hebben wij een top 10 opgesteld die je helpt bij je keuze. Dus lees verder als je wilt weten welke stille mobiele airco nu het beste is!

 

 

Top 10 beste stille mobiele aircos

Om je te helpen een keuze te maken uit de vele stille mobiele aircos die op de markt zijn, hebben wij van woonsprint.nl een grondige vergelijking gedaan. Hieruit is onze top 10 stille mobiele aircos gekomen, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, functionaliteit, en klanttevredenheid.

Bekijk hieronder de top 10 best geteste stille mobiele aircos. Met onze stille mobiele airco vergelijking ben jij verzekerd van de beste keuze. Ontdek de ideale stille mobiele airco die perfect aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

Top 10 beste stille mobiele aircos

1. Duux North Airco

De North 9K heeft ook een verwarmfunctie. Deze kan je gebruiken als het buiten kouder wordt. Je hebt dan dus ook geen aparte verwarmer meer nodig. Je kunt de verwarmingsmodus gedurende een lange tijd gebruiken, zonder dat er energie verspild wordt. De mobiele airco van Duux is namelijk voorzien van de meest geavanceerde technologieën. Met de innovatieve Smart Control-app kun je de airco gemakkelijk bedienen en instellen vanaf je smartphone. Ook de stand-by-modus is aan te raden. Hierdoor gaat het apparaat automatisch uit als het gewenste temperatuurniveau is bereikt. Samengevat: de North 9K is de perfecte mobiele airco voor iedereen die een stille, energiezuinige en intelligente airco zoekt.

2. Dynamic24 airconditioning

De Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioner heeft een vermogen van 7000BTU, voldoende om een ruimte van tot 80m² te koelen. De airconditioner is voorzien van een luctontvochtiger, die de luchtvochtigheid in de ruimte reguleert. Daarnaast heeft de airconditioning een ventilatormodus, waarmee u de lucht in de ruimte kunt versnellen. Daarmee bent u verzekerd van een gezond en aangenaam binnenklimaat. De Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioner biedt u de ultieme verkoeling tijdens warme dagen. Met deze mobiele airconditioner creëert u eenvoudig een gezond en aangenaam binnenklimaat. Het vermogen van 7000BTU is voldoende om een ruimte tot 80m² koel te houden. Met de luctontvochtiger reguleert u de luchtvochtigheid en met de ventilatormodus versnelt u de lucht in de ruimte. De airconditioner is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of het LED-bedieningspaneel. Verplaats de airconditioner makkelijk met de 4 soepele wielen. Geniet van optimale verkoeling en een gezond binnenklimaat met de Dynamic24 stille 3-in-1 airconditioner.

3. Inventum Mobiele airco

De Inventum AC907W Mobiele airco 3-in-1 functie Zeer stil is een energiezuinig apparaat, dat is voorzien van een A++-label. Het apparaat heeft een EER-waarde van 2,9. De airco is dus zeer energiezuinig en geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast heeft de airco een zuinig sleep-modus, waardoor de airco automatisch de temperatuur regelt en energie bespaart. Het apparaat heeft een timerfunctie, waarmee je de airco op een bepaalde tijd kunt laten aan- en uitschakelen. Ook kun je de luchtstroomrichting instellen. De airco heeft een automatisch luchtfilter dat stof en bacteriën uit de lucht filtert en waardoor het apparaat zeer hygiënisch is.

4. De'Longhi Pinguino

De De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent is uitgerust met een stille werking. Deze mobiele airco is voorzien van een geïntegreerd geluidsniveau van slechts 49 dB (A), waardoor het bijna onhoorbaar is. Het ingebouwde ventilatiesysteem garandeert een optimale luchtcirculatie, waardoor de kamers gelijkmatig worden gekoeld. De De'Longhi Pinguino PAC N90 ECO Silent komt met een slimme LCD-afstandsbediening waarmee je het toestel gemakkelijk en intuïtief kunt bedienen. Dankzij de timerfunctie kun je de airco instellen om automatisch te schakelen naar een energiezuinige stand, zodat je geld kunt besparen op je energierekening. De airco is ook voorzien van een uitneembare luchtfilter, die eenvoudig te reinigen is en het luchtkwaliteit in je woning verbetert.

5. Mvpower Airconditioner

De Mvpower® Airconditioner Airco- Mobiele airco 3-in-1 functie Luchtbevochtiger Luchtzuiveraar 65W 300m ³/H 3.5L Koeler is een 3-in-1 mobiele airconditioner die koelt, reinigt en bevochtigt. Het is uitgerust met een air filter en een 3,5 l water tank en wordt geleverd met 2 cool packs. Met deze airconditioner wordt de lucht niet alleen gekoeld in de zomer, maar tevens gezuiverd en bevochtigd. Hierdoor wordt de binnenlucht aangenamer en gezonder. Bovendien is deze airconditioner zeer energiezuinig met maar 65W. De luchtstroom bedraagt maximaal 300m ³/H. Deze airconditioner is dus een echte aanwinst voor ieder huis.

6. Hyundai Mobiele AIRCO

De Hyundai Mobiele AIRCO 9000BTU is krachtig genoeg om een kamer tot 20 m2 te koelen. Met een vermogen van 9000 BTU / h is de airconditioner zeer energie-efficiënt en geschikt voor een reguliere stopcontact. De airconditioner heeft een timerinstelling voor tot 24 uur, waardoor u de temperatuur in de kamer precies kunt regelen. De luchtcirculatie is uitstekend, dankzij het drievoudige luchtfiltratiesysteem dat helpt om stof, allergenen en pollen te verwijderen. Bovendien biedt de airconditioner een verwarmingsfunctie voor de koude wintermaanden. De airconditioner is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Deze is voorzien van een LCD-scherm waarop de temperatuur, de timer, de luchtcirculatie en de ventilatorsnelheid worden weergegeven. De airconditioner heeft ook een handige slaapstand, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over een te warme slaapkamer. De installatie is eenvoudig: de airconditioner wordt geleverd met een afvoerslang, een slangadapter en een raamset, zodat hij direct klaar is voor gebruik. De Hyundai Mobiele AIRCO 9000BTU is ideaal voor mensen die een energiezuinige en krachtige airconditioner zoeken. Het is ook geschikt voor mensen met allergieën, omdat het een luchtfiltratiesysteem heeft dat helpt om stof, allergenen en pollen te verwijderen. Met de verwarmingsfunctie is deze airconditioner ook geschikt voor gebruik tijd.

7. Aircooler Tower 3in1

De Tower Luchtkoeler 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar - Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco is uitgerust met een krachtige ventilator die lucht verplaatst en daardoor een verkoelend effect geeft. De luchtbevochtiger functioneert door middel van het verdampen van water waardoor de luchtvochtigheid verhoogt. De luchtzuiveraar heeft een gepatenteerd 5-in-1 filter dat stofdeeltjes, pollen, haren, luchtverontreiniging en stank kan verwijderen. De luchtkoeler heeft een groot vermogen tot maximaal 420 Watt en de luchtbevochtiger en luchtzuiveraar kunnen tegelijkertijd gebruikt worden. De Tower Luchtkoeler 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar - Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco heeft een LCD-scherm en een afstandsbediening waarmee u gemakkelijk alle functies kunt bedienen, zoals het instellen van de timer, het aanpassen van de snelheid van de ventilator of het aanpassen van de luchtvochtigheid. De Tower Luchtkoeler 3in1 Toren Luchtkoeler + Luchtbevochtiger + Luchtzuiveraar - Air Cooler Camry 82.5cm Verdampende Airco is een geweldig product dat u zal helpen om de luchtkwaliteit in uw huis of kantoor te waarborgen tijdens de warme dagen. Het is ook energiezuinig, stil en eenv.

8. Honeywell Airco Stil

De airco heeft een timerfunctie waarmee je het apparaat automatisch kunt uitschakelen en een afstandsbediening waarmee je de temperatuur kunt regelen. De handige slanke vorm en het moderne design geven de Honeywell MN10CESWW een elegante uitstraling. Bovendien heeft de airco een hoog energie-efficiëntieklasse. Kortom, de Honeywell MN10CESWW is een airco die je in elke ruimte kunt gebruiken voor een aangenaam binnenklimaat. De Honeywell MN10CESWW Airco Stil is een ideale oplossing voor een koel en aangenaam binnenklimaat. De airco heeft een koelvermogen van 10.000 BTU en is geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter. Niet alleen kun je de airco inschakelen voor koeling, maar ook voor ontvochtiging en ventileren. Met de afstandsbediening kun je de temperatuur regelen en met de timerfunctie kun je het apparaat automatisch uitschakelen. Het moderne design en de slanke vorm geven de Honeywell MN10CESWW een elegante uitstraling. Bovendien heeft de airco een hoog energie-efficiëntieklasse. Daarmee ben je gegarandeerd van een efficiënte energieverbruik. Kortom, de Honeywell MN10CESWW is een ideale oplossing voor een koel en aangenaam binnenklimaat.

9. Honeywell Airco Stil

Met de afstandsbediening kan je de temperatuur instellen, de timer instellen, of kiezen voor een van de 3 functies. Je kunt zelfs de luchtcirculatie en de ventilatiesnelheid aanpassen. De airco maakt nauwelijks geluid en is zeer energiezuinig. De Honeywell MN10CESWW airco stil is dus ideaal voor elk soort ruimte in je huis. Je kunt de airco gemakkelijk verplaatsen naar de ruimte waar je hem nodig hebt. Hij past ook makkelijk in een hoek of onder een raam. Je kunt de airco ook voorzien van een afvoerslang, zodat je geen waterdruppel meer hoeft op te vangen. Met de Honeywell MN10CESWW airco stil heb je geen last meer van de hitte in huis en maak je elke ruimte comfortabel!

10. Honeywell Airco Stil

Deze airco is ook voorzien van een afstandsbediening waarmee je de temperatuur, de instellingen en de timer eenvoudig kunt bedienen. Het is niet alleen een handig hulpmiddel, maar ook een kosteneffectieve oplossing voor warme dagen. Ook als het kamertemperatuur eenmaal is ingesteld, hoeft de airco niet meer aangepast te worden. Dankzij de energiezuinige aan/uit timer heb je meer controle over je energieverbruik. De Honeywell MN10CESWW Airco Stil is een krachtige en veelzijdige oplossing voor warme dagen. Het koelvermogen van 10.000 BTU, maakt het geschikt voor ruimtes tot ongeveer 30 vierkante meter. De 3 functies verkoelen, ontvochtigen en ventileren maken het een ideale oplossing voor al uw comfortbehoeften. Met de afstandsbediening bedien je de temperatuur, instellingen en de timer met gemak. Met de energiezuinige aan/uit timer heb je meer controle over je energieverbruik. Wees gerust, je hoeft de airco niet steeds te veranderen als de kamertemperatuur eenmaal is ingesteld. De Honeywell MN10CESWW Airco Stil biedt je de perfecte oplossing voor warme dagen.

Hoe kies ik de beste stille mobiele airco?

Voordat je de aankoop doet van de door jou gekozen stille mobiele airco is het goed om de vele stille mobiele aircos met elkaar te vergelijken. Bij het kiezen van de juiste stille mobiele airco spelen veel factoren een belangrijke rol. Denk aan de prijs/kwaliteit verhouding, de voor- en nadelen van deze stille mobiele airco, gebruikerservaringen, garantievoorwaarden, en hoe deze producten zich verhouden tot concurrenten.

Wij van woonsprint.nl denken graag met jou mee en hebben uitgebreid de stille mobiele aircos met elkaar vergeleken. Uit deze grondige analyse hebben we hiervan de top 10 beste stille mobiele aircos opgesteld.

Bekijk onze top 10 beste stille mobiele aircos en maak jouw keuze! Laat ons je gids zijn in het navigeren door deze belangrijke beslissing, zodat je verzekerd bent van een aankoop die het beste bij je past.

Inhoudsopgave

Picture of Jenny
Jenny

Ik ben Jenny en ik onderzoek voor jou wat de beste woonartikelen zijn om jouw huis mee op te fleuren. Maar ook welk beddengoed het fijnste is voor de verschillende seizoenen en welk kussen je het beste kan nemen als je op je buik slaapt. 
Mijn hart gaat sneller kloppen als een huis mooi aangekleed is met de beste producten. 

Op deze pagina vind je onze vergelijking van de verschillende stille mobiele aircos die er op de markt zijn en welke wij als beste 10stille mobiele aircos hebben beoordeeld.

Veelgestelde vragen over stille mobiele aircos

Onze stille mobiele airco review is betrouwbaar. Wij testen uitvoerig om een goed beeld te hebben van alle stille mobiele aircos die beschikbaar zijn op de markt.  Wij worden niet betaald door merken om een bepaald stille mobiele airco hoger in onze top 10 te plaatsen.

Wij verkopen zelf geen stille mobiele airco, we hebben echter wel de beste aanbieder geselecteerd voor jou. Klik op de “Vind hier de beste deal” knop en je wordt automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Uit onze uitgebreide vergelijking is Duux North Airco als beste stille mobiele airco van 2023 uit de test gekomen. Het is natuurlijk altijd goed om zelf nog verder stille mobiele aircos te vergelijken, aangezien meningen kunnen wisselen.

Onze top 5 beste stille mobiele aircos:
1. Duux North Airco
2. Dynamic24 airconditioning
3. Inventum Mobiele airco
4. De'Longhi Pinguino
5. Mvpower Airconditioner

Ons laatste woord over een stille mobiele airco

Het is duidelijk geworden dat er een grote variëteit aan stille mobiele airco's zijn op de markt. Al deze airco's zijn eenvoudig in gebruik en bieden verschillende niveaus van prestaties. Hierdoor kun je zeker zijn dat er een stille mobiele airco is die aan jouw wensen voldoet. De geselecteerde producten hebben wij samengevat in dit artikel, waardoor jij gemakkelijk kunt bepalen welke stille mobiele airco het meest geschikt voor jou is. Als je er niet uit komt, dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zullen ons best doen om je te helpen bij het maken van een geschikte keuze voor een stille mobiele airco.

Disclaimer: woonsprint.nl heeft grote zorgvuldigheid in acht genomen bij het samenstellen van onze top 10 beste stille mobiele airco. De aankoop van een stille mobiele airco gaat echter via een externe website. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verkoop en levering van de producten.

Gepubliceerd op: 22 nov. 2022

Nog meer top 10 reviews bekijken

We hebben nog veel meer top 10 lijsten samengesteld voor jou. Wil je deze reviews ook lezen over vele verschillende woonproducten? Ga dan naar onze homepagina.