Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Winix Zero Pro

Winix Zero Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Winix 1022-0164-16. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Winix Zero Pro.

Specificaties Winix Zero Pro

Merk

Winix

Fabrikantcode

1022-0164-16

Omschrijving van de Winix Zero Pro

Met de Winix Zero Pro ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in jouw huis, dankzij het handige indicatielampje. Het lampje geeft groen licht wanneer de luchtkwaliteit gemiddeld is en rood licht wanneer de luchtkwaliteit zeer slecht is. Wil je dat de luchtreiniger automatisch zijn werking aanpast op de luchtkwaliteit? Geen probleem, zet hem gewoon in de automatische modus en je hoeft er niet meer naar om te kijken. De Winix Zero Pro beschikt over een HEPA en koolstoffilter, dat pollen, stofdeeltjes, allergenen en vieze geurtjes uit de lucht zuivert. Dit is vooral ideaal voor mensen met geïrriteerde luchtwegen en niesbuien als gevolg van allergenen. Maar dat is nog niet alles. Deze luchtreiniger bevat ook een extra filteringstechniek waarmee virussen, bacteriën en gassen geneutraliseerd worden. Hiermee verklein je de kans op besmetting, bijvoorbeeld met verkoudheidsvirussen of schimmels. Let wel op: wanneer het filtervervangingslampje begint te knipperen, is het tijd om de filters te vervangen. Dit is meestal na ongeveer 12 maanden. Zo zorg je ervoor dat de luchtreiniger altijd optimaal blijft presteren en je kunt blijven genieten van schone en gezonde lucht in huis.

Pluspunten
  • De luchtreiniger is ideaal voor grote ruimtes tot 96 vierkante meter. De luchtreiniger schakelt automatisch uit na de door jou ingestelde tijd, dankzij de ingebouwde timer. Dankzij de kinderbeveiliging kunnen kinderen de instellingen niet aanpassen.

Minpunten
  • Om het optimale resultaat van de luchtreiniger te behalen, dien je de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Winix Zero Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Winix Zero Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Winix Zero Pro. 

De review over Winix Zero Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.