Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Winix Zero Compact

Winix Zero Compact Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Winix 1022-0226-07. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Winix Zero Compact.

Specificaties Winix Zero Compact

Merk

Winix

Fabrikantcode

1022-0226-07

Omschrijving van de Winix Zero Compact

Met de Winix Zero Compact haal je een krachtige luchtreiniger in huis die bacteriën, allergenen, pollen en gassen uit de lucht verwijdert. Ondanks zijn compacte formaat is deze luchtreiniger in staat om een ruimte tot 50 vierkante meter grondig te reinigen. Hij maakt gebruik van een voorfilter, HEPA 13/14 filter en een koolstoffilter om de lucht optimaal te zuiveren. Bovendien beschikt de Zero Compact over een PlasmaWave ionisator die bacteriën neutraliseert en de luchtkwaliteit verbetert. Met de ingebouwde luchtkwaliteitssensor ben je altijd op de hoogte van de luchtkwaliteit in je huis. Wanneer je wilt dat de luchtreiniger automatisch reageert op de luchtkwaliteit, kun je hem in de automatische modus zetten. Zo hoef je er zelf geen omkijken naar te hebben. In de slaapmodus gaat het licht uit en werkt de reiniger stil, zodat je ongestoord kunt slapen terwijl de lucht in je kamer wordt gezuiverd. Let wel op: zodra het filtervervangingslampje begint te knipperen, is het tijd om de filters te vervangen. Dit is meestal na ongeveer 12 maanden gebruik. Zo zorg je ervoor dat de luchtreiniger altijd optimaal blijft presteren en kun je blijven genieten van schone en gezonde lucht in je huis.

Pluspunten
  • Deze krachtige luchtreiniger is geschikt om allergie- en astmaklachten te verlichten. Met de automatische modus past de luchtreiniger automatisch zijn werking aan zodra hij een verandering in de luchtkwaliteit detecteert. Dankzij de nachtmodus voert de luchtreiniger zijn taken 's nachts extra stil uit.

Minpunten
  • Om het beste resultaat van de luchtreiniger te behalen, is het belangrijk om de filters regelmatig te vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Winix Zero Compact

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Winix Zero Compact tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Winix Zero Compact. 

De review over Winix Zero Compact is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.