Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Winix L500

Winix L500 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Winix 1052-0001-02. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Winix L500.

Specificaties Winix L500

Merk

Winix

Fabrikantcode

1052-0001-02

Omschrijving van de Winix L500

Met de Winix L500 kunt u een ruimte tot 50 vierkante meter voorzien van warme of koude nevel. Dit maakt het apparaat bijzonder handig, aangezien u warme mist kunt gebruiken in de winter en koude mist in de zomer. De watertank heeft een inhoud van 7,5 liter en kan gemakkelijk onder de kraan worden bijgevuld. Om de vorming van bacteriën in de watertank tegen te gaan, is deze bevochtiger uitgerust met een uv-c led lamp. De luchtvochtigheid kan worden ingesteld tussen de 40 en 60 procent, waarbij u telkens in stappen van 5 procent omhoog kunt gaan. Bij de L500 ontvangt u tevens 2 demineralisatie capsules, die de kans op witte aanslag als gevolg van hard water verminderen. Wilt u dat de luchtbevochtiger automatisch uitschakelt? Dan kunt u de timer inschakelen. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de luchtbevochtiger de gewenste luchtvochtigheid bereikt. Hierdoor kan het waterreservoir de eerste dagen sneller leeg raken. Met de Winix L500 haalt u niet alleen het beste uit elke seizoen, maar zorgt u ook voor een gezonde en comfortabele leefomgeving. De bevochtiger is ontworpen om een optimale luchtvochtigheid in uw kamer te behouden, wat kan helpen bij het verlichten van droge huid, geïrriteerde luchtwegen en andere ongemakken die veroorzaakt worden door een te droge lucht.

Pluspunten
  • Het waterreservoir kan worden losgekoppeld en kan gemakkelijk onder de kraan worden bijgevuld. Geschikt voor ruimtes tot 50 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigingstoestellen in deze prijsklasse. Met een maximum geluidsniveau van 30 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet fijn vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Winix L500

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Winix L500 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Winix L500. 

De review over Winix L500 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.