Search
Close this search box.
  1. Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet

Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 385731-77V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet.

Specificaties Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet

Merk

Wesco

Fabrikantcode

385731-77V

Omschrijving van de Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet

Met de Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet haal je de perfecte pedaalemmer in huis voor een druk gezin. Met een royale inhoud van 40 liter is deze emmer geschikt voor 3 tot 4 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kan de pedaalemmer direct tegen de muur worden geplaatst, waardoor hij bijvoorbeeld in de keuken niet in de weg staat. De deksel is voorzien van een ingebouwde demper, waardoor hij geruisloos sluit en het sluiten geleidelijk verloopt. Met het roestvrijstalen pedaal kun je de afvalbak gemakkelijk openen. Bovendien is de pedaalemmer uitgerust met een handige ingebouwde binnenemmer, waardoor het legen van de volle afvalzak een eitje wordt. De Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De mat grafieten kleur geeft de pedaalemmer een moderne uitstraling die perfect past in elke interieurstijl. De robuuste constructie zorgt ervoor dat deze pedaalemmer lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Daarnaast is de emmer gemakkelijk te reinigen dankzij het hoogwaardige materiaal waarvan hij is gemaakt. Met deze pedaalemmer hoef je je geen zorgen te maken over vervelende geurtjes, want de goed sluitende deksel houdt nare luchtjes binnen. Kortom, de Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet is de ideale pedaalemmer voor een druk gezin dat op zoek is.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de prullenbak en heb je minder last van stank. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is kwetsbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet. 

De review over Wesco Towerkick 40 Liter Mat Grafiet is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals