Search
Close this search box.
  1. Wesco One Boy 40 Liter Zwart

Wesco One Boy 40 Liter Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 381401-62V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco One Boy 40 Liter Zwart.

Specificaties Wesco One Boy 40 Liter Zwart

Merk

Wesco

Fabrikantcode

381401-62V

Omschrijving van de Wesco One Boy 40 Liter Zwart

Als je op zoek bent naar een prullenbak die niet constant geleegd hoeft te worden, dan is de Wesco One Boy 40 Liter Zwart de perfecte keuze. Met zijn ruime binnenemmer van 40 liter kun je gemakkelijk veel afval kwijt. Ideaal dus voor huishoudens met veel gezinsleden. Deze prullenbak is voorzien van een handig pedaalmechanisme, waardoor je de deksel kunt openen zonder je handen te gebruiken. Zo kun je gemakkelijk afval weggooien terwijl je je handen vrijhoudt. Daarnaast kun je de deksel ook vastzetten als je veel afval hebt dat weggegooid moet worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een dichtklappende deksel wanneer je partner in een opruimbui zit. Deze prullenbak is niet alleen functioneel, maar ook nog eens geluidloos bij het sluiten van de deksel. Zo kun je in alle rust genieten van een opgeruimde omgeving, zonder vervelende geluiden. Kies voor de Wesco One Boy 40 Liter Zwart en maak het weggooien van afval een stuk gemakkelijker en stijlvoller.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 40 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden met 3 tot 4 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen. Met de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen prullenbak kan gemakkelijk deuken, krassen en vingerafdrukken krijgen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco One Boy 40 Liter Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco One Boy 40 Liter Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco One Boy 40 Liter Zwart. 

De review over Wesco One Boy 40 Liter Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals