Search
Close this search box.
  1. Wesco One Boy 40 Liter Amandel

Wesco One Boy 40 Liter Amandel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 381401-23V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco One Boy 40 Liter Amandel.

Specificaties Wesco One Boy 40 Liter Amandel

Merk

Wesco

Fabrikantcode

381401-23V

Omschrijving van de Wesco One Boy 40 Liter Amandel

Als je op zoek bent naar een prullenbak waar je niet constant de afvalzak van hoeft te vervangen, dan is de Wesco One Boy 40 Liter Amandel de perfecte keuze. Deze prullenbak is voorzien van een ruime binnenemmer met een inhoud van 40 liter, waardoor je er aardig wat afval in kwijt kunt. Dit is vooral handig als je een groot huishouden hebt en regelmatig veel afval moet weggooien. De Wesco One Boy 40 Liter Amandel is uitgerust met een handig pedaalmechanisme, waardoor je de deksel eenvoudig kunt openen zonder je handen te gebruiken. Dit betekent dat je je handen vrij kunt houden terwijl je afval weggooit. Bovendien kun je de deksel ook vastzetten in geopende positie, wat ideaal is als je veel afval in één keer wilt weggooien. Je hoeft je geen zorgen te maken over een dichtslaande deksel, want deze prullenbak sluit geruisloos. Dit betekent dat je geen last hebt van een harde klap wanneer je partner in een opruimbui is en de deksel steeds opent en sluit. Met zijn stijlvolle amandelkleurige design is de Wesco One Boy 40 Liter Amandel niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher in je keuken of badkamer. De prullenbak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een stevige constructie, zodat hij lang meegaat. Dankzij de handgrepen aan de zijkant is de prullenbak bovendien gemakkel.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de prullenbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Dankzij de rechthoekige vorm kan de prullenbak in een hoek of tegen de muur worden geplaatst. Met de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen prullenbak kan makkelijk deuken, krassen en vingerafdrukken krijgen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco One Boy 40 Liter Amandel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco One Boy 40 Liter Amandel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco One Boy 40 Liter Amandel. 

De review over Wesco One Boy 40 Liter Amandel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals