Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 171631-74V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit.

Specificaties Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171631-74V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit

De Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit is een prachtige pedaalemmer die een minimalistisch design combineert met functionaliteit. Het is niet zomaar een prullenbak, maar een echte afvalverzamelaar. Met zijn 50 liter capaciteit en 3 ingebouwde binnenemmers, biedt deze afvalemmer een handige oplossing voor het scheiden van verschillende soorten afval. Zo kunt u gemakkelijk normaal afval, gft en plastic apart houden. Deze afvalemmer is niet alleen praktisch, maar ook stil in gebruik. Dankzij de soft close sluiting maakt het deksel bij het sluiten weinig geluid en is het niet storend. Dit maakt het perfect voor gebruik op kantoor of in open keukens. Bovendien zorgt het stevige metalen pedaal ervoor dat u deze afvalemmer jarenlang kunt gebruiken. Het legen van de volle afvalzakken is ook eenvoudig dankzij de ingebouwde binnenemmers. U kunt de emmers gemakkelijk uit de prullenbak halen en de zakken vervangen zonder gedoe. Kortom, de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit is een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw huishouden of kantoor, waarmee u op een milieubewuste manier afval kunt scheiden.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 50 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geurtjes beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, organisch afval en restafval.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit. 

De review over Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals