Search
Close this search box.
  1. Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet

Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 171631-77V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet.

Specificaties Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171631-77V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet

De Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet is de perfecte pedaalemmer die een minimalistisch design combineert met functionaliteit. Met zijn ingebouwde binnenemmers stelt hij je in staat om op een efficiënte manier verschillende soorten afval te scheiden. Deze prullenbak heeft een wat grotere binnenemmer van 25 liter en twee kleinere binnenemmers van elk 12,5 liter. Hierdoor kun je gemakkelijk normaal afval, gft of plastic scheiden. Naast zijn praktische functies, biedt deze afvalemmer ook comfort. Dankzij de soft close sluiting sluit het deksel geruisloos en zonder enige hinder. Dit maakt hem ideaal voor gebruik op kantoor of in open keukens. Bovendien is de Wesco Multi Collector 3 voorzien van een duurzaam metalen pedaal, waardoor je er langdurig van kunt genieten. Het legen van volle afvalzakken is eenvoudiger dan ooit met de ingebouwde binnenemmers. Met deze prullenbak wordt het opruimen van afval een moeiteloze taak. Kies voor de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet en geniet van een stijlvolle en praktische oplossing voor al je afvalbehoeften.

Pluspunten
  • Deze prullenbak heeft een capaciteit van 50 liter en is daarom zeer geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de prullenbak en heb je minder last van stank. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 3 binnenbakken, zoals plastic, groente-, fruit- en tuinafval en restafval.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaarder voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet. 

De review over Wesco Multi Collector 3 50 Liter Mat Grafiet is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals