Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart

Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 171621-73V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart.

Specificaties Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171621-73V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart

Met de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Deze prullenbak is voorzien van 2 binnenemmers met elk een inhoud van 25 liter. De stalen behuizing geeft de pedaalemmer een strak en modern uiterlijk, waardoor hij zowel perfect past op kantoor als in de keuken. Een van de handige kenmerken van deze afvalemmer is de ingebouwde geurfilter, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vervelende geurtjes die kunnen ontsnappen. Daarnaast is de Wesco Multi Collector 2 uitgerust met een demper, waardoor het openen en sluiten van het deksel vrijwel geruisloos verloopt. Dit maakt het ideaal voor gebruik in een rustige omgeving. Bovendien is deze pedaalemmer ook nog eens erg praktisch in gebruik. Dankzij de handgreep aan de achterkant kun je hem eenvoudig verplaatsen naar een andere plek. Dus of je nu je afval wilt scheiden op kantoor of in de keuken, met de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart wordt het een stuk gemakkelijker en stijlvoller.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 50 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart. 

De review over Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals