Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit

Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 171621-74V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit.

Specificaties Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit

Merk

Wesco

Fabrikantcode

171621-74V

Omschrijving van de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit

Met de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Deze prullenbak is voorzien van 2 binnenemmers met elk een inhoud van 25 liter. De stijlvolle stalen behuizing geeft deze pedaalemmer een strak en modern uiterlijk, waardoor hij zowel in kantoren als in keukens perfect past. Wat deze afvalemmer echt uniek maakt, is de ingebouwde geurfilter. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat er nare geuren ontsnappen. Bovendien is het openen en sluiten van het deksel vrijwel geruisloos dankzij de ingebouwde demper. Dit maakt het gebruik van de prullenbak extra prettig en comfortabel. Daarnaast is de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit ook nog eens erg handig in gebruik. Dankzij de handgreep aan de achterkant kun je de pedaalemmer eenvoudig verplaatsen naar een andere plek. Kortom, met deze prachtige en functionele afvalemmer wordt het scheiden en opruimen van afval een moeiteloze en stijlvolle ervaring.

Pluspunten
  • Met een volume van 50 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. Dankzij het geurfilter blijven onaangename geuren beter in de vuilnisbak en heb je minder last van stank. Je kunt gemakkelijk afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval.

Minpunten
  • Een metalen afvalbak is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit. 

De review over Wesco Multi Collector 2 50 Liter Mat Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals