Search
Close this search box.
  1. Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel

Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 186642-23V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel.

Specificaties Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel

Merk

Wesco

Fabrikantcode

186642-23V

Omschrijving van de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel

De Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel is een prachtige prullenbak met een metalen binnenemmer van maar liefst 33 liter. Hierdoor is deze prullenbak perfect geschikt voor grotere huishoudens die dagelijks veel afval produceren. Met zijn ronde vorm en handige voetpedaal is het openen van de klep een fluitje van een cent. Dit zorgt niet alleen voor hygiëne, maar ook voor het gemak van het hebben van vrije handen tijdens het weggooien van afval. Wat deze prullenbak echt bijzonder maakt, is de ingebouwde demper. Dankzij deze demper valt de klep zachtjes en geruisloos dicht, waardoor je vrienden die nog gezellig aan tafel zitten, niet zullen merken dat jij al begonnen bent met het opruimen van de keuken. Daarnaast kun je zelf de kleur van de prullenbak kiezen die perfect bij jouw interieur past. Of je kunt juist voor een opvallende tint gaan, zodat deze nieuwe prullenbak een echte blikvanger wordt. Met de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel haal je niet alleen een praktische prullenbak in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Door zijn ruime inhoud en handige voetpedaal is het weggooien van afval nog nooit zo makkelijk en hygiënisch geweest. Bovendien zorgt de ingebouwde demper ervoor dat je in alle rust kunt opruimen, zonder dat anderen hier last van hebben. Kies voor de kleur die bij jou past en maak van.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 33 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De deksel sluit geluidloos, dus je hoort geen harde klap. Dankzij de uitneembare binnenemmer kun je hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Een metalen vuilnisbak is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel. 

De review over Wesco Liftmaster 33 Liter Amandel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals