Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 184631-62V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart.

Specificaties Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart

Merk

Wesco

Fabrikantcode

184631-62V

Omschrijving van de Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart

De Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart is een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn glanzende zwarte buitenkant van roestvrijstaal trekt deze ronde pedaalemmer zeker de aandacht. Maar deze prullenbak is niet alleen mooi, hij is ook zeer functioneel. Met een inhoud van 33 liter biedt hij voldoende ruimte voor al je afval. Wat deze prullenbak echt uniek maakt, is het bolvormige deksel dat bestaat uit twee delen. Wanneer je de Wesco Kickmaster opent, schuiven deze delen opzij, waardoor je gemakkelijk afval kunt weggooien. Dankzij het handige pedaalmechanisme kun je de prullenbak openen zonder je handen te gebruiken, zelfs als je je handen vol hebt. De Wesco Kickmaster is niet alleen praktisch, maar ook veilig. De binnenemmer is vuurbestendig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke brandgevaar. Daarnaast is de prullenbak voorzien van een kunststof ring aan de voet, die krassen op de vloer voorkomt en extra stevigheid biedt. Hierdoor blijft de prullenbak altijd stevig op zijn plaats staan, waar je hem ook neerzet. Kortom, de Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart is de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 33 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De binnenbak is gemaakt van metaal, waardoor hij vlammen dooft. Met de verwijderbare binnenemmer maak je hem gemakkelijk schoon.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal loopt snel deuken, krassen en vingerafdrukken op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart. 

De review over Wesco Kickmaster 33 Liter Glanzend Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals