Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 382411-74V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit.

Specificaties Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit

Merk

Wesco

Fabrikantcode

382411-74V

Omschrijving van de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit

Met de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Deze prachtige prullenbak opent met slechts één handbeweging dankzij de handige sensor. Hierdoor hoef je de deksel niet aan te raken en blijft hij altijd mooi schoon. Deze prullenbak is voorzien van twee compartimenten, zodat je eenvoudig je afval kunt scheiden. De twee binnenemmers zijn gemakkelijk uit de prullenbak te halen, zodat je ze kunt reinigen of de vuilniszak kunt verwisselen. Bovendien heeft deze prullenbak een handvat aan de achterkant, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen tijdens het stofzuigen of dweilen. De Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit heeft een rechthoekig ontwerp, waardoor hij perfect tegen een muur of in een hoek geplaatst kan worden. Bij de prullenbak worden maar liefst 6 batterijen meegeleverd, die je nodig hebt voor de sensor. Kortom, deze prullenbak is niet alleen functioneel en handig in gebruik, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Voor de sensor heb je 6 AA batterijen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit. 

De review over Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals