Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 382411-77V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet.

Specificaties Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet

Merk

Wesco

Fabrikantcode

382411-77V

Omschrijving van de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet

De Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet opent moeiteloos met een handige sensor. Hierdoor hoef je de deksel niet aan te raken en blijft hij altijd mooi schoon. Deze prullenbak is voorzien van 2 compartimenten, waardoor je eenvoudig afval kunt scheiden. Daarnaast zijn de 2 binnenemmers eenvoudig uit de prullenbak te halen om ze schoon te maken of de vuilniszak te vervangen. Dankzij het handvat aan de achterkant kun je de prullenbak gemakkelijk verplaatsen. Dit is ideaal tijdens het stofzuigen en dweilen. De rechthoekige vorm van de prullenbak maakt het mogelijk om hem tegen een muur of in een hoek te plaatsen, waardoor hij niet te veel ruimte inneemt. Bovendien ontvang je bij deze prullenbak 6 batterijen die nodig zijn voor de sensor, dus je kunt direct aan de slag! Met de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet wordt afval scheiden een fluitje van een cent. Deze prullenbak combineert functionaliteit met een strak design en is daarmee een echte eyecatcher in jouw interieur.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 40 liter is de prullenbak ideaal voor een huishouden met 3 tot 4 personen. Je kunt eenvoudig afval scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij zijn rechthoekige vorm kun je de prullenbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Voor de sensor heb je 6 AA-batterijen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet. 

De review over Wesco i.Master Double 40 Liter Mat Grafiet is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals