Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood

Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 381411-02V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood.

Specificaties Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood

Merk

Wesco

Fabrikantcode

381411-02V

Omschrijving van de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood

Met de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood haal je niet alleen een praktische afvalscheider in huis, maar ook een eyecatcher met het bekende retro design van Wesco. Deze prullenbak is uitgerust met twee kunststof binnenemmers van elk 18 liter, waardoor je gemakkelijk je afval kunt scheiden en milieubewust kunt leven. Het RVS deksel van de Big Double Boy is voorzien van een motion control sluiting, waardoor het deksel zachtjes en geruisloos sluit. Geen harde klappen meer bij het weggooien van je afval! Daarnaast heeft deze afvalscheider een handige functie waarbij het deksel vastgezet kan worden. Dit is ideaal wanneer je veel weg te gooien hebt en niet continu je voet op het pedaal wilt houden. Met de Wesco Big Double Boy kun je niet alleen je afval op een stijlvolle manier scheiden, maar het is ook een praktische toevoeging aan je interieur. De opvallende rode kleur voegt een vrolijke touch toe aan elke ruimte. Of je nu in de keuken, badkamer of kantoor bent, deze afvalscheider zal zeker de aandacht trekken. Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood.

Pluspunten
  • Met een capaciteit van 36 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Een metalen prullenbak is vatbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood. 

De review over Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Rood is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals