Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 381411-23V. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel.

Specificaties Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel

Merk

Wesco

Fabrikantcode

381411-23V

Omschrijving van de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel

Met de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel haal je een stijlvolle en praktische afvalscheider in huis. Deze prullenbak heeft het bekende retro design van Wesco en is perfect om je afval op een milieuvriendelijke manier te scheiden. Met twee kunststof binnenemmers van elk 18 liter heb je voldoende ruimte om je afval te sorteren. De Big Double Boy is voorzien van een RVS deksel met motion control sluiting. Dit betekent dat het deksel zachtjes sluit, waardoor je geen last hebt van harde geluiden. Bovendien kan het deksel vastgezet worden, zodat je niet continu je voet op het pedaal hoeft te houden als je veel weg te gooien hebt. Dit maakt het gebruik van de prullenbak erg praktisch en handig. Met de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel combineer je functionaliteit met een retro uitstraling. Deze afvalscheider is niet alleen een handige toevoeging aan je keuken, maar ook een eyecatcher. Dus waar wacht je nog op? Scheid je afval in stijl met de Wesco Big Double Boy!

Pluspunten
  • Met een inhoud van 36 liter is de vuilnisbak geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt afval gemakkelijk scheiden in de 2 binnenbakken, zoals plastic en restafval. Dankzij de rechthoekige vorm kun je de vuilnisbak in een hoek of tegen de muur plaatsen.

Minpunten
  • Een metalen prullenbak kan deuken, krassen en vingerafdrukken krijgen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel. 

De review over Wesco Big Double Boy 2 x 18 Liter Amandel is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals