Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit

Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Wesco 134 731-01. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit.

Specificaties Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit

Merk

Wesco

Fabrikantcode

134 731-01

Omschrijving van de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit

De retro Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit pedaalemmer is niet alleen een eyecatcher in jouw interieur, maar ook een praktische toevoeging aan je huishouden. Met een inhoud van 30 liter staat deze prullenbak stevig als een huis, dankzij de verbrede voet die ervoor zorgt dat hij niet verschuift wanneer je op het pedaal trapt. Veiligheid staat voorop, zelfs bij het weggooien van smeulende etensresten. De metalen binnenemmer van deze pedaalemmer voorkomt namelijk dat deze resten vlam vatten. Daarnaast is het bedienen van het deksel een eenvoudige taak dankzij het pedaal, waardoor je beide handen vrij hebt om je afval weg te gooien. Het deksel sluit langzaam en geruisloos met behulp van de soft closing technologie, wat zorgt voor een aangename gebruikservaring. En wil je de prullenbak verplaatsen naar een andere plek in huis? Geen probleem! De rubberen ring aan de voet van de pedaalemmer voorkomt krassen op je vloer tijdens het verschuiven. Met de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit haal je niet alleen een stijlvolle en functionele prullenbak in huis, maar ook een product dat met zorg is ontworpen voor jouw gemak en veiligheid.

Pluspunten
  • De prullenbak heeft een capaciteit van 30 liter en is geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De binnenkant is gemaakt van metaal, waardoor het vuur dooft. Dankzij de verwijderbare binnenemmer is hij gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Een prullenbak van metaal is kwetsbaar voor deuken, krassen en vingerafdrukken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit. 

De review over Wesco Big Baseboy 30 Liter Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals