Vileda Steam Plus XXL Power Pad Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Vileda 168937. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Vileda Steam Plus XXL Power Pad.

Specificaties Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Merk

Vileda

Fabrikantcode

168937

Omschrijving van de Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Met de Vileda Steam Plus XXL Power Pad kun je moeiteloos alle soorten vloeren reinigen. Dit geweldige apparaat wordt geleverd met een tapijtopzetstuk, waarmee je zelfs je vloerkleed of tapijt grondig kunt reinigen. En als je ook tegels in huis hebt, hoef je je geen zorgen te maken. Gebruik gewoon de microvezeldoek met rode ruwe haren, die speciaal is ontworpen om de vloer grondig te schrobben en hardnekkige vlekken te verwijderen. Voor parketvloeren die gevoelig zijn voor krassen, is er de witte microvezeldoek. Deze doek zorgt ervoor dat je vloer niet beschadigd raakt terwijl je aan het dweilen bent. En het beste van alles is dat deze elektrische dweil binnen slechts 15 seconden opwarmt, zelfs als je hem bijvult. Met de brede dweilkop kun je in één keer een groot oppervlak dweilen, waardoor je sneller klaar bent met schoonmaken. En na gebruik kun je de microvezeldoeken eenvoudig wassen en laten drogen aan de waslijn, zodat ze weer klaar zijn voor het volgende gebruik. Met de Vileda Steam Plus XXL Power Pad wordt schoonmaken een fluitje van een cent!

Pluspunten
 • Dankzij de brede kop van 40 cm ben je sneller klaar met dweilen

  .

  -> Je bent sneller klaar met dweilen dankzij de brede kop van 40 cm. De elektrische dweil is na 15 seconden opgewarmd, ook als je hem bijvult

  .

  -> Zelfs als je hem bijvult, is de elektrische dweil na 15 seconden opgewarmd. Je reinigt parket, tapijt en tegels dankzij de 3 verschillende reinigingsstanden en opzetstukken

  .

  -> Door de 3 verschillende reinigingsstanden en opzetstukken reinig je parket, tapijt en tegels.

Minpunten
 • De elektrische mop heeft een snoer, dus je hebt altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Vileda Steam Plus XXL Power Pad tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Vileda Steam Plus XXL Power Pad. 

De review over Vileda Steam Plus XXL Power Pad is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals