Vileda Steam Plus Power Pad Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Vileda 168931. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Vileda Steam Plus Power Pad.

Specificaties Vileda Steam Plus Power Pad

Merk

Vileda

Fabrikantcode

168931

Omschrijving van de Vileda Steam Plus Power Pad

Met de Vileda Steam Plus Power Pad heb je een veelzijdige stoomreiniger in handen waarmee je gemakkelijk parket, tapijt en tegels kunt reinigen. Deze stoomreiniger beschikt over drie verschillende reinigingsstanden, zodat je altijd de juiste instelling kunt kiezen voor het type vloer dat je wilt schoonmaken. Voor het reinigen van tapijt kun je gebruik maken van de handige tapijtglijder. Hiermee glijdt de stoomreiniger moeiteloos over het tapijt en worden zelfs de diepst verborgen vuildeeltjes verwijderd. Voor het grondig schoonmaken van tegels zijn er microvezelpads met rode harde haren beschikbaar. Deze pads zorgen ervoor dat zelfs het meest hardnekkige vuil uit de voegen wordt verwijderd. Als je parket hebt dat gevoelig is voor krassen, kun je gebruik maken van de zachte microvezelpads. Deze zorgen voor een voorzichtige en effectieve reiniging van de vloer. Na gebruik kun je de pads eenvoudig laten drogen of in de was doen, zodat ze weer klaar zijn voor de volgende schoonmaakbeurt. De dweilkop van de Vileda Steam Plus Power Pad heeft een unieke puntvorm, waardoor je zelfs in de moeilijk bereikbare hoeken van je huis kunt schoonmaken. Het snoer van de stoomreiniger heeft een lengte van maar liefst 7 meter, waardoor je genoeg bewegingsvrijheid hebt om de hele kamer te reinigen. Bovendien warmt de stoomrein.

Pluspunten
  • Dankzij de 3 verschillende reinigingsstanden kan je parket, tapijt en tegels schoonmaken. Daarnaast krijg je ook een opzetstuk voor je tapijt. Met de driehoekige dweilkop kan je bovendien gemakkelijk hoeken in je huis schoonmaken.

Minpunten
  • De elektrische mop is niet draadloos, dus je hebt altijd een stopcontact nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Vileda Steam Plus Power Pad

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Vileda Steam Plus Power Pad tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Vileda Steam Plus Power Pad. 

De review over Vileda Steam Plus Power Pad is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals