Search
Close this search box.
  1. Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak

Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Veripart VPSZ105. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak.

Specificaties Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak

Merk

Veripart

Fabrikantcode

VPSZ105

Omschrijving van de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak

Met de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak hoef je je geen zorgen te maken over het beschadigen van je harde vloeren. Deze stofzuiger wordt geleverd met een parketborstel met lange borstelharen, speciaal ontworpen om je harde vloeren grondig schoon te maken. Daarnaast ontvang je ook een gemotoriseerde turboborstel voor tapijten. De ronddraaiende borstelharen van deze turboborstel maken het perfect voor het verwijderen van dierenharen. Bovendien wordt er ook een klein opzetstukje meegeleverd, waarmee je gemakkelijk dierenharen van je bank kunt verwijderen. De zuigkracht van de Veripart VPSZ105 stofzuiger is regelbaar via het handvat. Je kunt de zuigkracht eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften. Hoe hoger je de zuigkracht instelt, hoe krachtiger de stofzuiger wordt. Dit is vooral handig wanneer je een stukje tapijt wilt reinigen waarin vuil zich goed verstopt. Bovendien heeft deze stofzuiger een snoer van maar liefst 9 meter, zodat je een groot bereik hebt zonder steeds van stopcontact te hoeven wisselen. Na het stofzuigen rol je het snoer gemakkelijk op, waardoor je de stofzuiger netjes kunt opbergen. Met de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak wordt het schoonmaken van je huis een eenvoudige en efficiënte taak.

Pluspunten
  • Je stofzuigt zorgvuldig je harde en kwetsbare vloeren met behulp van de speciale parketborstel. Je maakt gebruik van het handvat om deze stofzuiger gemakkelijk te bedienen, waardoor het niet nodig is om te bukken. Dankzij het HEPA 14-filter is de stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie.

Minpunten
  • Deze stofzuiger weegt 7 kilo en is daarmee relatief zwaar. Er zit geen turboborstel bij, dus het stofzuigen van grove tapijten is moeilijker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak. 

De review over Veripart VPSZ105 stofzuiger met zak is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals