Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Veripart VPSZ103. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak.

Specificaties Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak

Merk

Veripart

Fabrikantcode

VPSZ103

Omschrijving van de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak

Met de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je harde vloeren. Deze stofzuiger wordt geleverd met een parketborstel met lange borstelharen, waardoor je moeiteloos kunt stofzuigen zonder krassen achter te laten. Daarnaast ontvang je ook een gemotoriseerde turboborstel voor tapijt. Dankzij de ronddraaiende borstelharen is deze borstel perfect voor het verwijderen van dierenharen. Bij deze stofzuiger ontvang je ook een meubel- en kierenzuigmond, zodat je gemakkelijk je bank kunt afnemen en moeilijk bereikbare plekken kunt bereiken. De zuigkracht van de stofzuiger is regelbaar via het handvat, zodat je de kracht kunt aanpassen aan de situatie. Als je bijvoorbeeld een stukje tapijt wilt reinigen waarin vuil goed verstopt zit, kun je de zuigkracht hoger instellen voor een grondige reiniging. En na het stofzuigen rol je de 9 meter lange snoer moeiteloos op, zodat je de stofzuiger netjes kunt opbergen. Met de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Geniet van een schone en stralende vloer zonder enige moeite.

Pluspunten
  • De parketborstel is ontworpen voor delicate vloeren en de turboborstel maakt het verwijderen van dierenharen, zelfs uit tapijt, gemakkelijker. De kleine accessoires liggen onder de kap van de stofzuiger, waardoor je ze altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken.

Minpunten
  • Deze stofzuiger is vrij zwaar met een gewicht van 7 kilo.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak. 

De review over Veripart VPSZ103 stofzuiger met zak is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals