Veripart VPSS103 steelstofzuiger Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Veripart VPSS103. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Veripart VPSS103 steelstofzuiger.

Specificaties Veripart VPSS103 steelstofzuiger

Merk

Veripart

Fabrikantcode

VPSS103

Omschrijving van de Veripart VPSS103 steelstofzuiger

De Veripart VPSS103 steelstofzuiger is de perfecte schoonmaakpartner voor jouw hele huis. Met een indrukwekkende accuduur van 60 minuten, kun je met gemak zowel de beneden- als bovenverdieping stofvrij maken. Maar dat is nog niet alles! Deze stofzuiger wordt geleverd met verschillende accessoires, waardoor je een zeer complete stofzuiger in huis haalt. De vloerzuigmond van de Veripart VPSS103 is uitgerust met ronddraaiende borstels, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil moeiteloos verwijderd wordt. Bovendien wordt er een mini turboborstel meegeleverd, waardoor deze stofzuiger ideaal is voor huishoudens met huisdieren. Geen hondenhaar of kattenbende zal ontsnappen aan de kracht van deze stofzuiger! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de Veripart VPSS103 ook transformeren tot een handige kruimelzuiger. Bevestig gewoon de meubelzuigmond en je kunt gemakkelijk je bank schoonmaken of de kruimels van het ontbijt van de eettafel zuigen. Maar dat is niet alles wat deze stofzuiger te bieden heeft. De vloerzuigmond is uitgerust met handige led-verlichting, zodat je zelfs de donkerste plekjes in huis niet over het hoofd ziet. Geen stofwolkje zal onopgemerkt blijven onder je bed of achter het dressoir. Met de Veripart VPSS103 steelstofzuiger.

Pluspunten
  • Geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende borstels en de meegeleverde mini turboborstel. De stofzuiger is uitermate geschikt voor mensen met een stofallergie dankzij het HEPA 14-filter. Met een lange gebruiksduur van 60 minuten kun je de klus ononderbroken afmaken.

Minpunten
  • Er is geen optie om de accessoires op te slaan. De stofzuiger produceert met een geluidsniveau van 72 decibel aanzienlijk veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Veripart VPSS103 steelstofzuiger

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Veripart VPSS103 steelstofzuiger tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Veripart VPSS103 steelstofzuiger. 

De review over Veripart VPSS103 steelstofzuiger is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals