Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak

Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Veripart VPSB103. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak.

Specificaties Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak

Merk

Veripart

Fabrikantcode

VPSB103

Omschrijving van de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak

Met de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak haal je een krachtige en efficiënte huishoudhulp in huis. Deze zakloze stofzuiger is speciaal ontworpen om dierenharen moeiteloos te verwijderen. Dankzij de turbo- en mini turboborstel hoef je je geen zorgen meer te maken over vervelende haren die zich in je tapijt of meubels nestelen. Deze stofzuiger is niet alleen geschikt voor het verwijderen van dierenharen, maar ook voor mensen met een stofallergie. De HEPA 14-filter filtert namelijk 99,995% van alle stofdeeltjes, waardoor de lucht in huis schoon en gezond blijft. Daarnaast beschikt de stofzuiger over een combiborstel en parketborstel, zodat je voor elk type vloer de juiste zuigmond in huis hebt. Om ook de kleinere klusjes aan te pakken, worden er een meubelzuigmond en kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kun je moeilijk bereikbare plekjes stofzuigen en je meubels grondig reinigen. En met een snoerlengte van 7 meter heb je een actieradius van maar liefst 9 meter, zodat je niet constant van stopcontact hoeft te wisselen. Kortom, de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak is de ideale partner voor een schoon en fris huis.

Pluspunten
  • Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart kosten op de lange termijn. Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart op de lange termijn kosten. De stofzuiger is dankzij het HEPA 14-filter zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. Vanwege het HEPA 14-filter is de stofzuiger zeer geschikt voor mensen met een stofallergie. De parketborstel is speciaal voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs uit tapijt. De parketborstel is speciaal ontworpen voor kwetsbare vloeren en de turboborstel verwijdert dierenharen gemakkelijker, zelfs van tapijt.

Minpunten
  • Er is geen optie om de kleine accessoires op te bergen. Deze stofzuiger weegt 7 kilo en is vrij zwaar, waardoor je hem minder makkelijk de trap op en af tilt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak. 

De review over Veripart VPSB103 stofzuiger zonder zak is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals