Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak

Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Veripart VPSB101. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak.

Specificaties Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak

Merk

Veripart

Fabrikantcode

VPSB101

Omschrijving van de Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak

Met de Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak haal je een complete sledestofzuiger in huis. Naast de standaard combiborstel, die geschikt is voor zowel laagpolig tapijt als harde vloeren, ontvang je ook een meubelzuigmond en een kierenzuigmond. Hiermee kun je zelfs de moeilijk bereikbare plekjes in huis stofzuigen en je sofa grondig reinigen. Dankzij de snoerlengte van maar liefst 7 meter heb je een actieradius van 9 meter, zodat je niet constant hoeft te wisselen van stopcontact. Maar dat is niet alles! Deze stofzuiger is voorzien van een hoogwaardig HEPA 13-filter, dat maar liefst 99,95% van alle stofdeeltjes filtert. Dit maakt de Veripart VPSB101 een uitstekende keuze voor mensen met een stofallergie, omdat het de lucht in jouw huis schoon en gezond houdt. Bovendien is het legen van de stofbak een fluitje van een cent dankzij het handige kliksysteem. Gewoon boven de prullenbak legen en je bent klaar voor de volgende stofzuigbeurt. Met de Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak wordt stofzuigen een eenvoudige en efficiënte klus!

Pluspunten
  • Geen stofzuigerzakken, dus je bespaart kosten op de lange termijn. - Er zijn geen stofzuigerzakken nodig, dus je bespaart op lange termijn kosten. De meegeleverde parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen. - De bijgeleverde parketborstel voorkomt krassen op je harde vloer. De meubelzuigmond gebruik je voor meubels zoals je salontafel, je bank of de televisie. - Gebruik de meubelzuigmond voor meubels zoals je salontafel, bank of televisie.

Minpunten
  • Het ontbreekt aan een turboborstel, dus het schoonmaken van dierenharen of grove tapijten is minder eenvoudig. Het HEPA-13 filter maakt de stofzuiger geschikt voor mensen met een stofallergie, maar als je zeer gevoelig bent, raden we een HEPA-14 filter aan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak. 

De review over Veripart VPSB101 stofzuiger zonder zak is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals