Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Venta LW45 Zwart

Venta LW45 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Venta 7045400. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Venta LW45 Zwart.

Specificaties Venta LW45 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

7045400

Omschrijving van de Venta LW45 Zwart

Als je op zoek bent naar een luchtbevochtiger die tegelijkertijd de lucht in je huis reinigt, dan is de Venta LW45 Zwart de perfecte keuze voor jou. Deze innovatieve luchtbevochtiger zuivert en bevochtigt de lucht in een ruimte tot maar liefst 55 vierkante meter. Dit doet hij door middel van speciale roterende schijven die zich bevinden in water. Het unieke hygiënemiddel van Venta zorgt ervoor dat stofdeeltjes en pollen achterblijven in het waterreservoir, waardoor jij kunt genieten van zuivere en schone lucht in je huis. Een ander handig kenmerk van de Venta LW45 Zwart is het gemak waarmee het waterreservoir gereinigd kan worden. Je spoelt het reservoir eenvoudig af onder de kraan, waardoor je altijd kunt zorgen voor optimale hygiëne. Daarnaast heeft deze luchtbevochtiger een geluidsniveau van slechts 24 tot 45 decibel, waardoor hij ook perfect geschikt is voor gebruik in de slaapkamer. Zet de luchtbevochtiger in de laagste stand en geniet van een goede nachtrust, zonder gestoord te worden door vervelende geluiden. Houd er rekening mee dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Maar maak je geen zorgen, zodra de luchtvochtigheid stabiel is, zal de Venta LW45 Zwart efficiënt werken en zorgen voor.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Dankzij het geurolie reservoir verspreid je een heerlijke geur in huis. Deze luchtbevochtiger vereist geen filters, waardoor de onderhoudskosten lager zijn.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, aangezien deze bevochtiger dat niet doet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Venta LW45 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Venta LW45 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Venta LW45 Zwart. 

De review over Venta LW45 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.