Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Venta LW45 Wit

Venta LW45 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Venta 7045500. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Venta LW45 Wit.

Specificaties Venta LW45 Wit

Merk

Venta

Fabrikantcode

7045500

Omschrijving van de Venta LW45 Wit

Als je op zoek bent naar een luchtbevochtiger die tegelijkertijd de lucht in je huis zuivert, dan is de Venta LW45 Wit de perfecte keuze. Deze krachtige luchtbevochtiger kan de lucht in een ruimte tot wel 55 vierkante meter bevochtigen en reinigen. Hij maakt gebruik van roterende schijven in water om dit te bereiken. Het unieke hygiënemiddel van Venta zorgt ervoor dat stofdeeltjes en pollen worden opgevangen in het waterreservoir. Het reservoir kan eenvoudig worden afgespoeld onder de kraan, wat erg handig is. Deze luchtbevochtiger heeft een geluidsniveau van slechts 24 tot 45 decibel, waardoor hij ook perfect geschikt is voor gebruik in de slaapkamer. Je kunt hem op de laagste stand zetten om ongestoord verder te kunnen slapen. Het is belangrijk om te weten dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te brengen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Maar maak je geen zorgen, deze luchtbevochtiger zorgt ervoor dat je snel kunt genieten van een optimaal vochtige en schone lucht in je huis.

Pluspunten
  • Met deze bevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, aangezien stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Dankzij het reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis. Deze bevochtiger vereist geen filters, waardoor de onderhoudskosten lager zijn.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger het niet meet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Venta LW45 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Venta LW45 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Venta LW45 Wit. 

De review over Venta LW45 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.