Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Venta Air AH550 connect Wifi

Venta Air AH550 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Venta 7055000. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Venta Air AH550 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH550 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7055000

Omschrijving van de Venta Air AH550 connect Wifi

Met de Venta Air AH550 connect Wifi haal je een innovatieve en milieuvriendelijke luchtbevochtiger in huis die perfect is voor ruimtes tot wel 60 vierkante meter. Deze geavanceerde luchtbevochtiger werkt door de lucht langs speciale schijven te laten draaien die zich in water bevinden. Hierdoor worden stofdeeltjes effectief uit de lucht verwijderd en zorgt het apparaat niet alleen voor een optimale luchtvochtigheid, maar ook voor een schonere omgeving. Dankzij het handige touchscreen kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen, variërend van 30 tot 70 procent. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de AH550 ook op afstand bedienen met behulp van de handige app. Of je nu op de bank zit of al in bed ligt, je kunt altijd de luchtvochtigheid aanpassen of de nachtmodus inschakelen. In de nachtmodus werkt de luchtbevochtiger fluisterstil, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Met de Venta Air AH550 connect Wifi haal je niet alleen een stijlvolle en energiezuinige luchtbevochtiger in huis, maar ook een apparaat dat zorgt voor een gezondere en schone leefomgeving. Waar wacht je nog op? Ervaar nu zelf de voordelen van deze slimme luchtbevochtiger en geniet van optimale luchtvochtigheid en een betere nachtrust.

Pluspunten
  • In tegenstelling tot de andere bevochtigers van Venta, kun je deze bevochtiger wel verbinden met een app. Geschikt voor ruimtes tot 60 vierkante meter, wat een grotere ruimte is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Dankzij de ingebouwde hygrostaat gaat de bevochtiger automatisch aan als de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal werkt, moet je het elke 14 dagen schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Venta Air AH550 connect Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Venta Air AH550 connect Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Venta Air AH550 connect Wifi. 

De review over Venta Air AH550 connect Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.