Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Venta Air AH535 connect Wifi

Venta Air AH535 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Venta 7053500. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Venta Air AH535 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH535 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7053500

Omschrijving van de Venta Air AH535 connect Wifi

Met de Venta Air AH535 connect Wifi haal je een innovatieve en energiezuinige luchtbevochtiger in huis. Deze slimme luchtbevochtiger is speciaal ontworpen om een ruimte tot wel 45 vierkante meter te bevochtigen. Het unieke ontwerp van het apparaat zorgt ervoor dat de lucht langs verschillende schijven draait die zich in water bevinden. Hierdoor worden stofdeeltjes effectief uit de lucht verwijderd en blijft het water schoon. Zo geniet je niet alleen van een optimale luchtvochtigheid, maar ook van een gezondere leefomgeving. Met het handige touchscreen van de Venta Air AH535 connect Wifi is het instellen van de gewenste luchtvochtigheid een fluitje van een cent. Je kunt eenvoudig kiezen tussen een luchtvochtigheid van 30 tot 70 procent, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en behoeften. En het beste van alles is dat je dit allemaal kunt doen zonder van de bank af te komen of uit bed te hoeven stappen. Met de handige app kun je de luchtbevochtiger op afstand bedienen. Stel de luchtvochtigheid in, activeer de nachtmodus en geniet van een stille werking terwijl je ongestoord verder slaapt. De Venta Air AH535 connect Wifi is niet alleen een luchtbevochtiger, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Het strakke en moderne design past perfect in elke kamer. Bovendien is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Pluspunten
  • In tegenstelling tot de andere bevochtigers van Venta, verbind je deze bevochtiger wel met een app. Je voegt geuroliën toe aan deze bevochtiger, zodat je kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte. Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid afneemt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal functioneert, moet je het om de 14 dagen schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Venta Air AH535 connect Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Venta Air AH535 connect Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Venta Air AH535 connect Wifi. 

De review over Venta Air AH535 connect Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.