Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Venta Air AH515 connect Wifi

Venta Air AH515 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Venta 7051500. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Venta Air AH515 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH515 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7051500

Omschrijving van de Venta Air AH515 connect Wifi

Met de Venta Air AH515 connect Wifi haal je een innovatieve en energiezuinige luchtbevochtiger in huis. Deze luchtbevochtiger is speciaal ontworpen om een ruimte tot 35 vierkante meter te bevochtigen. Wat deze luchtbevochtiger uniek maakt, is dat het niet alleen de lucht bevochtigt, maar ook reinigt. Het apparaat haalt de lucht namelijk langs een aantal schijven die in water draaien, waardoor stofdeeltjes achterblijven in het water. Je kunt de gewenste luchtvochtigheid eenvoudig instellen tussen 30 en 70 procent via het handige touchscreen. Maar wat deze luchtbevochtiger echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om deze op afstand te bedienen met de handige app. Dus of je nu lekker op de bank zit of al in bed ligt, je kunt altijd de luchtvochtigheid aanpassen of de nachtmodus inschakelen. In de nachtmodus werkt de bevochtiger stiller, zodat je ongestoord verder kunt slapen en genieten van een optimale luchtvochtigheid. De Venta Air AH515 connect Wifi is niet alleen een praktisch apparaat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Met zijn strakke design en compacte formaat past hij perfect in elke kamer. Dus creëer een gezonde en comfortabele leefomgeving met de Venta Air AH515 connect Wifi en geniet van een optimale luchtvochtigheid, waar je ook bent.

Pluspunten
  • In tegenstelling tot de andere bevochtigers van Venta, verbind je deze bevochtiger wel met een app. Je voegt geuroliën toe aan deze bevochtiger, zodat je van een heerlijke geur in de ruimte kunt genieten. Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal functioneert, dien je het elke 14 dagen schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Venta Air AH515 connect Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Venta Air AH515 connect Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Venta Air AH515 connect Wifi. 

De review over Venta Air AH515 connect Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.