Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Venta AeroStyle LW74 Zwart

Venta AeroStyle LW74 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Venta 3074400. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Venta AeroStyle LW74 Zwart.

Specificaties Venta AeroStyle LW74 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

3074400

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW74 Zwart

De Venta AeroStyle LW74 Zwart reinigt en bevochtigt moeiteloos ruimtes tot wel 90 vierkante meter. Met behulp van de innovatieve hygiënedisk en het pollenprogramma zorgt deze luchtbevochtiger ervoor dat de lucht grondig wordt gereinigd. Stof, allergenen en pollen worden effectief uit de lucht gefilterd, waardoor je kunt genieten van een frisse en gezonde omgeving. Met een ruime waterreservoir van 9 liter kan dit apparaat de lucht optimaal bevochtigen. Het afneembare reservoir maakt het gemakkelijk om water bij te vullen onder de kraan. Bovendien geeft de bevochtiger je een seintje wanneer het reservoir schoongemaakt of bijgevuld moet worden. Op het handige display kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen en de actuele luchtvochtigheid in huis aflezen. Daarnaast ontvang je een waarschuwing wanneer het tijd is om de hygiënedisk te vervangen. Let op: als de bevochtiger 24 uur per dag aanstaat, is het raadzaam om de hygiënedisk na 4 maanden te vervangen of zodra de bevochtiger dit aangeeft. Met de Venta AeroStyle LW74 Zwart kun je dus zorgeloos genieten van schone en goed bevochtigde lucht in jouw leefomgeving.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een stille nachtmodus heeft. Je krijgt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet plotseling stopt met werken.

Minpunten
  • Het is niet toegestaan om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat de bevochtiger goed functioneert, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Venta AeroStyle LW74 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Venta AeroStyle LW74 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Venta AeroStyle LW74 Zwart. 

De review over Venta AeroStyle LW74 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.