Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Venta AeroStyle LW74 Wit

Venta AeroStyle LW74 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Venta 3074501. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Venta AeroStyle LW74 Wit.

Specificaties Venta AeroStyle LW74 Wit

Merk

Venta

Fabrikantcode

3074501

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW74 Wit

Met de Venta AeroStyle LW74 Wit kun je nu gemakkelijk en efficiënt ruimtes tot wel 90 vierkante meter reinigen en bevochtigen. Deze luchtbevochtiger maakt gebruik van de hygiënedisk en het pollenprogramma om de lucht te reinigen. Dankzij deze innovatieve functies worden stof, allergenen en pollen effectief uit de lucht gefilterd. Met een waterreservoir van maar liefst 9 liter kan dit apparaat de lucht in je huis perfect bevochtigen. En het beste is dat het reservoir afneembaar is, waardoor je het gemakkelijk onder de kraan kunt vullen. Bovendien geeft de bevochtiger je een seintje wanneer het reservoir moet worden schoongemaakt of bijgevuld. Op het handige display van de Venta AeroStyle LW74 Wit kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen en de huidige luchtvochtigheid in huis aflezen. Daarnaast ontvang je ook een waarschuwing wanneer de hygiënedisk aan vervanging toe is. Houd er rekening mee dat als de bevochtiger 24 uur per dag aanstaat, je de hygiënedisk na 4 maanden moet vervangen of zodra de bevochtiger dit aangeeft. Met deze geweldige functies ben je verzekerd van een gezonde en comfortabele lucht in je huis.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een stille nachtmodus heeft. Je ontvangt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet zomaar stopt met werken.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen. Om de bevochtiger goed te laten werken, moet je na 4 maanden de hygiënedisk vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Venta AeroStyle LW74 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Venta AeroStyle LW74 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Venta AeroStyle LW74 Wit. 

De review over Venta AeroStyle LW74 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.