Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Venta AeroStyle LW73 Zwart

Venta AeroStyle LW73 Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Venta 3073400. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Venta AeroStyle LW73 Zwart.

Specificaties Venta AeroStyle LW73 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

3073400

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW73 Zwart

Met de Venta AeroStyle LW73 Zwart haal je niet alleen een luchtbevochtiger in huis, maar ook een luchtzuiveraar. Deze bevochtiger is voorzien van een hygiënedisk en een pollenprogramma, waardoor het apparaat niet alleen de lucht bevochtigt, maar ook stof, pollen en allergenen uit de lucht filtert. Met een waterreservoir van maar liefst 9 liter heb je voldoende capaciteit om de luchtvochtigheid in je huis op peil te houden. En wanneer het reservoir schoongemaakt of bijgevuld moet worden, ontvang je een handig signaal. Dankzij het afneembare reservoir vul je deze gemakkelijk onder de kraan. Op het overzichtelijke display kun je de huidige luchtvochtigheid in huis aflezen, dankzij de geïntegreerde hygrometer. En met de handige afstandsbediening kun je de instellingen van de luchtbevochtiger op afstand aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts kiezen voor de extra stille nachtmodus, zodat je ongestoord kunt slapen. Let wel op: als de bevochtiger 24 uur per dag aan staat, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen of wanneer de bevochtiger dit aangeeft. Met de Venta AeroStyle LW73 Zwart geniet je niet alleen van een optimale luchtvochtigheid, maar ook van een schone en frisse lucht in huis.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Deze luchtbevochtiger maakt geen gebruik van filters, waardoor de onderhoudskosten lager zijn. Je krijgt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet plotseling stopt met werken.

Minpunten
  • Het is niet toegestaan om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat de bevochtiger goed blijft werken, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Venta AeroStyle LW73 Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Venta AeroStyle LW73 Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Venta AeroStyle LW73 Zwart. 

De review over Venta AeroStyle LW73 Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.