Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Venta AeroStyle LW 73 Wit

Venta AeroStyle LW 73 Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Venta 3073500. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Venta AeroStyle LW 73 Wit.

Specificaties Venta AeroStyle LW 73 Wit

Merk

Venta

Fabrikantcode

3073500

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW 73 Wit

Met de Venta AeroStyle LW 73 Wit zorg je niet alleen voor bevochtiging van de lucht, maar reinig je deze ook tegelijkertijd. Deze bevochtiger is uitgerust met een hygiënedisk en een pollenprogramma, waarmee het apparaat stof, pollen en allergenen uit de lucht filtert. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 9 liter en zorgt voor een langdurige bevochtiging. Wanneer het reservoir schoongemaakt of bijgevuld moet worden, ontvang je een signaal. Het afneembare reservoir maakt het gemakkelijk om deze onder de kraan te vullen. Op het display kun je dankzij de geïntegreerde hygrometer de huidige luchtvochtigheid in huis nauwkeurig aflezen. Met behulp van de bijbehorende app kun je de instellingen van de luchtbevochtiger op afstand aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts kiezen voor de extra stille nachtmodus. Let op: als de bevochtiger continu 24 uur per dag aan staat, dien je de hygiënedisk na 4 maanden te vervangen of zodra de bevochtiger dit aangeeft.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Deze luchtbevochtiger heeft geen filters nodig, waardoor de onderhoudskosten lager zijn. Je ontvangt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet zomaar stopt met werken.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat de bevochtiger goed werkt, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Venta AeroStyle LW 73 Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Venta AeroStyle LW 73 Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Venta AeroStyle LW 73 Wit. 

De review over Venta AeroStyle LW 73 Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.