Search
Close this search box.
  1. Ubiquiti UVC G4 Pro 4-pack

Ubiquiti UVC G4 Pro 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G4-PRO. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC G4 Pro 4-pack.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Pro 4-pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Pro 4-pack

Met het Ubiquiti UVC G4 Pro beveiligingscamera 4-pack heb je de perfecte oplossing om zowel je binnen- als buitenruimte haarscherp te beveiligen. Deze geavanceerde camera neemt op in verbluffende 4K Ultra HD resolutie en legt zelfs in het donker gedetailleerde situaties vast. Dankzij de infrarood LEDS en het IR cut filter ben je verzekerd van heldere beelden, ongeacht de lichtomstandigheden. Wat deze camera nog handiger maakt, is dat hij zichzelf van stroom voorziet via PoE (Power over Ethernet). Dit betekent dat hij zowel stroom als data uit slechts één ethernetkabel haalt. Houd er echter rekening mee dat je een aparte PoE adapter nodig hebt, die niet bij de camera wordt meegeleverd. Maar maak je geen zorgen, want met deze camera ben je verzekerd van een probleemloze installatie en gebruiksgemak. De beelden die je met de Ubiquiti UVC G4 Pro opneemt, kunnen eenvoudig worden opgeslagen op een NAS (Network Attached Storage) of NVR (Network Video Recorder). Houd er wel rekening mee dat deze niet worden meegeleverd. Gelukkig kun je alle opgeslagen beelden moeiteloos bekijken in de intuïtieve UniFi Video app. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je hebt altijd toegang tot je beveiligingsbeelden en kunt zo met een gerust hart je eigendommen beschermen.

Pluspunten
  • Met een resolutie van 4K Ultra HD laat de camera het beeld scherper zien dan een camera met Full HD-resolutie. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je vanaf een afstand horen wat er gebeurt. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je moet deze camera alleen met een netwerkkabel aansluiten vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC G4 Pro 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Pro 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC G4 Pro 4-pack. 

De review over Ubiquiti UVC G4 Pro 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals