Search
Close this search box.
  1. Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack

Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G4-PRO. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack

Met het Ubiquiti UVC G4 Pro beveiligingscamera 3-pack krijg je niet alleen een haarscherp beeld van zowel je binnen- als buitenruimte, maar ook een geavanceerde beveiligingsoplossing. Deze camera's nemen op in verbluffende 4K Ultra HD-kwaliteit en leggen zelfs in het donker gedetailleerde situaties vast. Dit wordt mogelijk gemaakt door de infrarood LED's en het IR-cut filter. Zo ben je verzekerd van scherpe en heldere beelden, ongeacht de lichtomstandigheden. Een ander voordeel van de Ubiquiti UVC G4 Pro camera's is dat ze zichzelf van stroom voorzien via Power over Ethernet (PoE). Dit betekent dat ze stroom en data uit slechts één ethernetkabel halen. Houd er echter rekening mee dat je een aparte PoE-adapter nodig hebt, aangezien deze niet wordt meegeleverd. Daarnaast bewaar je de opgenomen beelden op een NAS of NVR (Network Video Recorder), die ook niet bij de camera's worden geleverd. Gelukkig kun je de opgeslagen beelden eenvoudig bekijken in de handige UniFi Video app. Met het Ubiquiti UVC G4 Pro beveiligingscamera 3-pack ben je dus verzekerd van hoogwaardige beveiliging, zowel overdag als 's nachts. De camera's bieden niet alleen een indrukwekkende beeldkwaliteit, maar maken ook gebruik van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat geen enkel detail aan je aandacht ontsnapt. Door de handige PoE-functie en de mogelijk.

Pluspunten
  • De camera toont het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie, dankzij de 4K Ultra HD resolutie. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen met een netwerkkabel aan vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack. 

De review over Ubiquiti UVC G4 Pro 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals