Ubiquiti UVC G4 Dome Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G4-DOME. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC G4 Dome.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Dome

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-DOME

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Dome

De Ubiquiti UVC G4 Dome is een indrukwekkende beveiligingscamera die zeker tegen een stootje kan. Deze camera is ontworpen met een stevige behuizing die bestand is tegen vandalisme, waardoor je hem zorgeloos zowel binnen als buiten kunt plaatsen. Met een resolutie van 4MP en een kijkhoek van 86 graden zorgt deze IP-camera voor gedetailleerde beelden van je omgeving. Wat deze camera echt onderscheidt, is zijn uitstekende nachtzicht. Dankzij de ingebouwde infrarood LED's en IR-cut filter kun je zelfs in het donker duidelijke beelden vastleggen. Bovendien is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk omdat het zichzelf van stroom voorziet via Power over Ethernet (PoE). Dit betekent dat je zowel de stroom als de data via slechts één ethernetkabel kunt laten lopen. Houd er echter rekening mee dat je een aparte PoE-adapter nodig hebt, die niet bij de camera wordt meegeleverd. Om de opgenomen beelden op te slaan, kun je gebruik maken van een Ubiquiti NAS of NVR. Deze apparaten worden echter niet standaard meegeleverd. Gelukkig kun je de opgeslagen beelden eenvoudig bekijken via de UniFi Video app. Hiermee kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook communiceren met mensen die zich in het gezichtsveld van de camera bevinden. Met de Ubiquiti UVC G4 Dome heb je dus niet alleen een betrouwbare beveiligingscamera, maar ook een handig communicatiemiddel om contact te maken met de mensen die je.

Pluspunten
  • De camera is waterbestendig, daarom kan hij ook buiten worden gebruikt. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft slechts één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Due to the absence of wifi, you only connect this camera with a network cable

    .

    Vanwege het ontbreken van wifi, verbind je deze camera alleen met een netwerkkabel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC G4 Dome

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Dome tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC G4 Dome. 

De review over Ubiquiti UVC G4 Dome is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals