Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack

Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G4-DOME. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-DOME

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack

Het Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack is een geweldige oplossing voor beveiliging, bestaande uit vijf camera's die allemaal gehuld zijn in een robuuste behuizing. Deze camera's zijn gebouwd om vandalisme te weerstaan, waardoor ze zowel binnen als buiten met vertrouwen kunnen worden geplaatst. Met een resolutie van 4MP en een kijkhoek van 86 graden biedt deze IP-camera scherpe beelden en een breed gezichtsveld. Deze camera is perfect voor het bewaken van uw eigendommen, zowel overdag als 's nachts. Dankzij de infrarood LED's en het IR-cut filter biedt de UVC G4 Dome uitstekend nachtzicht, waardoor u zelfs in het donker heldere beelden kunt vastleggen. Bovendien is deze camera uitgerust met Power over Ethernet (PoE) technologie, waardoor hij stroom en data via één ethernetkabel kan ontvangen. Houd er echter rekening mee dat u een aparte PoE-adapter nodig heeft, deze wordt niet meegeleverd. De beelden die door deze camera worden opgenomen, kunnen worden opgeslagen op een NAS of NVR. Het is echter belangrijk op te merken dat deze apparaten niet inbegrepen zijn bij het UVC G4 Dome 5-pack. Gelukkig kunt u de opgeslagen beelden gemakkelijk bekijken en beheren via de UniFi Video app. Met deze app kunt u niet alleen de beelden bekijken, maar ook communiceren met personen die zich in het camerabeeld bevinden. Kortom, met het Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack kunt u op.

Pluspunten
  • De camera is waterbestendig, dus kan ook buitenshuis gebruikt worden. Met de ingebouwde microfoon hoor je op afstand wat er plaatsvindt. De camera maakt gebruik van PoE, dus hoef je maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Door het gebrek aan wifi moet je deze camera alleen met een netwerkkabel verbinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack. 

De review over Ubiquiti UVC G4 Dome 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals