Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack

Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G4-DOME. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-DOME

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack

Het Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar beveiligingscamera's met een robuust ontwerp. Deze camera's zijn gehuld in een hufterproof jasje, waardoor ze bestand zijn tegen vandalisme en geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Met een resolutie van 4MP en een kijkhoek van 86 graden legt deze IP-camera gedetailleerde beelden vast. Zelfs 's nachts biedt de camera uitstekend zicht, dankzij de infrarood LEDs en het IR cut filter. Bovendien is de camera voorzien van PoE-functionaliteit, wat betekent dat hij zowel stroom als data kan ontvangen via slechts één ethernetkabel. Het is echter belangrijk op te merken dat een aparte PoE-adapter vereist is, deze wordt niet meegeleverd. Het opslaan van de beelden kan eenvoudig worden gedaan op een NAS of NVR. Het Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack wordt geleverd zonder deze opslagapparaten. Om de opgeslagen beelden te bekijken en te beheren, kunt u gebruikmaken van de handige UniFi Video app. Met deze app kunt u niet alleen de beelden bekijken, maar ook communiceren met personen die zich in het beeld bevinden. Kortom, het Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack biedt uitstekende beveiliging en functionaliteit, zowel overdag als 's nachts.

Pluspunten
  • De camera is waterbestendig, zodat hij ook buiten gebruikt kan worden. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera werkt met PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen aan met een netwerkkabel, vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack. 

De review over Ubiquiti UVC G4 Dome 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals