Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G4-DOME. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack.

Specificaties Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-DOME

Omschrijving van de Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack

Het Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack is een set van 3 beveiligingscamera's verpakt in een robuuste behuizing. Deze camera's zijn speciaal ontworpen om vandalisme te weerstaan, zodat je ze zonder zorgen zowel binnen als buiten kunt plaatsen. Met een resolutie van 4MP en een kijkhoek van 86 graden leggen deze IP-camera's gedetailleerde beelden vast. Zelfs 's nachts bieden ze uitstekend zicht dankzij de infrarood LEDs en IR-cut filter. Een handig kenmerk van deze camera's is dat ze zichzelf van stroom voorzien via Power over Ethernet (PoE). Dit betekent dat ze zowel stroom als data kunnen ontvangen via slechts één ethernetkabel. Houd er rekening mee dat je een aparte PoE-adapter nodig hebt, aangezien deze niet is inbegrepen bij het pakket. De opgenomen beelden kunnen worden opgeslagen op een Network Attached Storage (NAS) of Network Video Recorder (NVR), die ook niet worden meegeleverd. Om de opgenomen beelden te bekijken en te beheren, kun je gebruik maken van de UniFi Video app. Deze app stelt je ook in staat om te communiceren met personen die zich in het beeld bevinden. Met het Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack haal je een krachtige en betrouwbare beveiligingsoplossing in huis. De camera's zijn duurzaam en bieden uitstekende prestaties, zowel overdag als 's nachts. Of je nu je woning, kantoor of winkel wilt beveiligen, deze camera's helpen.

Pluspunten
  • De camera is waterbestendig en kan daarom ook buiten worden gebruikt. Met de ingebouwde microfoon kun je op afstand horen wat er gebeurt. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen aan met een netwerkkabel vanwege het gebrek aan wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack. 

De review over Ubiquiti UVC G4 Dome 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals