Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack

Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G3-PRO. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack

Met het Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack houd je zowel binnen als buiten alles nauwlettend in de gaten. De Ubiquiti UniFi UVC-G3-Pro is een geavanceerde beveiligingscamera die zowel geschikt is voor binnen- als buitengebruik. Dankzij de IP67-certificering kan de camera zelfs onder een afdak geplaatst worden zonder enig probleem. Met zijn full HD resolutie en 3 keer optische zoom zorgt deze camera ervoor dat je alles tot in de kleinste details scherp kunt waarnemen. Bovendien is de camera uitgerust met acht krachtige ledlampjes, waardoor je zelfs in het donker geen enkel detail hoeft te missen. De Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack kan eenvoudig aan de muur, het plafond of een paal worden bevestigd. Met behulp van de handige Unifi app kun je overal ter wereld live meekijken en ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt. Een ander voordeel van deze camera is dat hij zijn stroomvoorziening haalt uit de ethernetkabel, waardoor je geen gedoe hebt met extra stroomkabels. Om ervoor te zorgen dat je ethernetkabel van stroom wordt voorzien, kun je een PoE adapter aanschaffen. Bovendien kun je de beelden en het geluid opslaan op een NVR (Network Video Recorder) of NAS (Network Attached Storage), zodat je alles later kunt terugkijken. Met het Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack ben je verzekerd van uitstekende beveiliging en kun je met een gerust hart jouw eigendommen in de.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om overal ter wereld je huis in de gaten te houden. Bij duisternis biedt de camera een helder beeld tot een afstand van 12 meter. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft slechts één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen aan met een netwerkkabel vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack. 

De review over Ubiquiti UVC-G3-Pro Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals