Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ubiquiti UVC-G3-PRO

Ubiquiti UVC-G3-PRO Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G3-PRO. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC-G3-PRO.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-PRO

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-PRO

De Ubiquiti UniFi UVC G3 Pro is een veelzijdige beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Door de IP67-certificering is de camera bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan hij zelfs onder een afdak worden geplaatst. Met een indrukwekkende Full HD videoresolutie van 1920x1080p en 30fps ben je verzekerd van scherpe beelden. Bovendien beschikt de camera over een 3x optische zoomfunctie, waardoor je elk detail tot in de kleinste puntjes kunt zien. Wat deze camera echt onderscheidt, is de geavanceerde beeldsensor met 8 ledlampen. Hierdoor worden zelfs de donkerste plekken helder verlicht, zodat je ook 's nachts een duidelijk beeld hebt. Of je de camera nu aan de muur, het plafond of aan een paal wilt monteren, met de Ubiquiti UniFi UVC G3 Pro is het allemaal mogelijk. Bovendien kun je eenvoudig de bijbehorende app downloaden op je iOS- of Android-apparaat, zodat je altijd en overal toegang hebt tot de beelden. Naast het vastleggen van beelden, heeft deze camera ook een ingebouwde microfoon waarmee geluiden kunnen worden opgenomen. Hierdoor kun je niet alleen zien wat er gebeurt, maar ook horen wat er gezegd wordt. Met de Ubiquiti UniFi UVC G3 Pro ben je dus verzekerd van een complete beveiligingsoplossing die zowel visuele als auditieve informatie biedt.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om je huis overal ter wereld in de gaten te houden

    .

    Bij duisternis heb je een helder beeld tot een afstand van 12 meter.

Minpunten
  • Vanwege het ontbreken van wifi moet je deze camera alleen met een netwerkkabel aansluiten. Je voorziet deze camera alleen van stroom via Power over Ethernet, er wordt geen voedingsadapter bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC-G3-PRO

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-PRO tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC-G3-PRO. 

De review over Ubiquiti UVC-G3-PRO is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals