Ubiquiti UVC-G3-Pro 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G3-PRO. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC-G3-Pro 4-Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-Pro 4-Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-Pro 4-Pack

Met het Ubiquiti UVC G3 Pro 4-Pack houd je binnen én buiten alles nauwlettend in de gaten. Deze beveiligingscamera van Ubiquiti UniFi is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door zijn IP67-certificering kan de camera zelfs onder een afdak worden geplaatst. Met de indrukwekkende full hd-resolutie en 3 keer optische zoom kun je elk detail scherp in de gaten houden. Zelfs 's nachts biedt de camera uitstekende prestaties dankzij de krachtige beeldsensor en 8 leds. Deze Ubiquiti UVC G3 Pro camera kan eenvoudig aan de muur, het plafond of een paal worden gemonteerd. Met de handige Unifi app kun je overal ter wereld live meekijken. Een bijkomend voordeel is dat de camera zijn voeding via de ethernetkabel krijgt. Om ervoor te zorgen dat de ethernetkabel van stroom wordt voorzien, kun je een PoE-adapter aanschaffen. Je kunt zowel beeld als geluid opslaan op een NVR (Network Video Recorder) of NAS (Network Attached Storage). Met het Ubiquiti UVC G3 Pro 4-Pack ben je verzekerd van uitstekende beveiliging binnen én buiten. Deze camera biedt niet alleen scherpe beelden en een solide constructie, maar ook gebruiksgemak en flexibiliteit dankzij de mogelijkheid om de camera op verschillende locaties te monteren. Met de Unifi app heb je altijd en overal toegang tot de beelden, zodat je met een gerust hart de controle hebt over je eigen veiligheid.

Pluspunten
  • Gebruik de cameratoepassing om overal ter wereld je huis in de gaten te houden. Wanneer het donker is, heb je tot een afstand van 12 meter een helder beeld. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Om reden van het gebrek aan wifi, sluit je deze camera enkel aan met behulp van een netwerkkabel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC-G3-Pro 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-Pro 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC-G3-Pro 4-Pack. 

De review over Ubiquiti UVC-G3-Pro 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals