Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G3-FLEX. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack

Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack heb je niet alleen een uitstekend overzicht van zowel je binnen- als buitenruimte, maar ook de volledige controle over wat je ziet. Deze camera's kunnen eenvoudig worden gemonteerd aan een paal of muur en kunnen handmatig worden gericht om de gewenste kijkhoek te bereiken. Met een horizontale kijkhoek van 87,4 graden kun je er zeker van zijn dat geen detail aan je aandacht zal ontsnappen. Of het nu dag of nacht is, je kunt altijd rekenen op een helder beeld dankzij de ingebouwde infrarood-ledlampen en automatische IR-cutfilter. Hierdoor kan de camera een uitstekende beeldkwaliteit leveren, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Bovendien wordt de camera gevoed via de ethernetkabel, waardoor er geen extra stroomkabels nodig zijn. Een PoE-adapter is echter vereist om de camera van stroom te voorzien. Met de handige Unifi-app kun je live meekijken vanaf elke gewenste locatie. Of je nu op kantoor bent, op vakantie of gewoon onderweg, je hebt altijd toegang tot de beelden. Wil je de beelden ook opslaan? Geen probleem! Sluit eenvoudig een NAS of NVR aan op de camera en je kunt ongestoord opnemen en later terugkijken. Het Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack biedt de perfecte combinatie van gebruiksgemak, flexibiliteit en betrouwbaarheid voor al je beveiligingsbehoeften.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om van overal ter wereld je huis in de gaten te kunnen houden. Bij duisternis biedt de camera helder beeld tot op een afstand van 12 meter. De camera maakt gebruik van Power over Ethernet (PoE), daarom hoef je maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Door het ontbreken van wifi moet je deze camera alleen met een netwerkkabel aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack. 

De review over Ubiquiti UVC-G3-FLEX Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals