Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ubiquiti UVC-G3-FLEX

Ubiquiti UVC-G3-FLEX Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G3-FLEX. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC-G3-FLEX.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-FLEX

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-FLEX

Met de Ubiquiti UVC-G3-FLEX heb je volledige controle over het overzicht van zowel je binnen- als buitenruimte. Je kunt de camera eenvoudig aan een paal of muur bevestigen en de camera kan zowel horizontaal als verticaal in de gewenste richting worden geplaatst. Hierdoor kun je handmatig instellen wat je wilt zien. De camera heeft een brede kijkhoek van 87,4 graden, zodat je een uitgebreid beeld hebt van je omgeving. Of het nu dag of nacht is, je kunt altijd genieten van heldere beelden dankzij de ingebouwde infrarood-ledlampen en automatische IR-cutfilter. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op scherpe en duidelijke beelden, zelfs in het donker. Met de handige app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android, kun je live meekijken vanaf elke locatie. Zo kun je waar je ook bent een oogje in het zeil houden. Om ervoor te zorgen dat je geen enkel moment mist, kun je een NAS of NVR aansluiten op de camera om al het gemaakte beeldmateriaal op te slaan. Op deze manier kun je altijd later de beelden terugkijken en eventuele gebeurtenissen vastleggen. Met de Ubiquiti UVC-G3-FLEX ben je verzekerd van een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem voor zowel binnen- als buitengebruik.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om overal ter wereld je huis in de gaten te houden. Bij duisternis kun je tot een afstand van 12 meter helder beeld krijgen.

Minpunten
  • Om het ontbreken van wifi te compenseren, moet je deze camera alleen met een netwerkkabel aansluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC-G3-FLEX

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC-G3-FLEX. 

De review over Ubiquiti UVC-G3-FLEX is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals