Search
Close this search box.
  1. Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack

Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G3-FLEX. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack

Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack krijg je niet alleen een goed overzicht van je binnen- en buitenruimte, maar ook een verbeterde beveiligingservaring. Deze set bevat vijf camera's die je gemakkelijk kunt monteren aan een paal of muur, en je kunt ze naar wens richten. De camera's bieden een kijkhoek van 87,4 graden, waardoor je een breed zichtveld hebt om alles in de gaten te houden. Of het nu dag of nacht is, je kunt altijd rekenen op heldere beelden dankzij de ingebouwde infrarood-ledlampen en automatische IR-cutfilter. Een uniek kenmerk van deze camera's is dat ze hun stroom via de ethernetkabel ontvangen. Hierdoor heb je geen gedoe met losse stroomkabels en kun je ze eenvoudig aansluiten op je netwerk. Om hiervan gebruik te maken, heb je wel een PoE-adapter nodig, die apart verkrijgbaar is. Met de handige Unifi app kun je live meekijken vanaf elke locatie, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt in en rondom je huis of bedrijfspand. Wil je de beelden ook opslaan voor later gebruik? Geen probleem! Je kunt eenvoudig een NAS (Network Attached Storage) of NVR (Netwerk Video Recorder) aansluiten op de camera's. Hiermee kun je de beelden opslaan en later terugkijken wanneer dat nodig is. Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke.

Pluspunten
  • Gebruik de camera-app om overal ter wereld een oogje op je huis te houden. Bij gebrek aan licht heb je helder beeld tot een afstand van 12 meter. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft slechts één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen aan met een netwerkkabel vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack. 

De review over Ubiquiti UVC-G3-FLEX 5-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals