Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack

Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G3-FLEX. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack.

Specificaties Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G3-FLEX

Omschrijving van de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack

Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack heb je niet alleen een goed overzicht van je binnen- en buitenruimte, maar ook de mogelijkheid om de camera's volledig naar wens in te stellen. Door de camera's aan een paal of muur te monteren en ze de juiste kant op te richten, kun je precies zien wat je wilt zien. De kijkhoek horizontaal is maar liefst 87,4 graden, waardoor je een breed zichtveld hebt. Dankzij de ingebouwde infrarood-ledlampen en automatische IR-cutfilter heb je zowel overdag als 's nachts een helder beeld. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de beeldkwaliteit achteruitgaat wanneer het donker wordt. Bovendien wordt deze camera van stroom voorzien via de ethernetkabel, wat betekent dat je een PoE-adapter nodig hebt. Hierdoor heb je geen gedoe met extra stroomkabels. Met behulp van de Unifi app kun je live meekijken vanaf elke locatie. Of je nu onderweg bent of gewoon thuis, je kunt altijd een oogje in het zeil houden. Wil je de beelden ook opslaan? Dan kun je eenvoudig een NAS of NVR op de camera aansluiten, zodat je de beelden later kunt terugkijken. Met het Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack haal je een betrouwbare en veelzijdige beveiligingsoplossing in huis.

Pluspunten
  • Gebruik de cameratoepassing om wereldwijd je huis in de gaten te houden. Bij duisternis heb je heldere beelden tot op een afstand van 12 meter. De camera maakt gebruik van PoE, dus je hoeft maar één kabel aan te sluiten.

Minpunten
  • Je sluit deze camera alleen met een netwerkkabel aan vanwege het ontbreken van wifi.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack. 

De review over Ubiquiti UVC-G3-FLEX 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals