Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro

Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ubiquiti UVC-G4-PRO. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro.

Specificaties Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro

Merk

Ubiquiti

Fabrikantcode

UVC-G4-PRO

Omschrijving van de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro

Met de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell en UVC G4 Pro kun je eenvoudig je voordeur en de omgeving rondom je huis in de gaten houden, waar je ook bent. Deze slimme deurbel is uitgerust met een ingebouwd display waarmee je boodschappen aan bezoekers kunt tonen. Bovendien kun je via de UniFi Protect app op je smartphone rechtstreeks met mensen voor de deur communiceren, zelfs als je niet thuis bent. De UVC G4 Pro beveiligingscamera legt beeldmateriaal vast in 4K resolutie. Dankzij de infrarood LED's in de IP camera en de ingebouwde verlichting in de deurbel kun je ook in het donker heldere beelden krijgen. Om de deurbel en camera te kunnen gebruiken, heb je een UniFi recorder nodig. Op deze manier worden ze naadloos geïntegreerd in jouw persoonlijke beveiligingssysteem. Je kunt de deurbel eenvoudig monteren op de bedrading van je bestaande bel. De IP camera werkt via Power over Ethernet (PoE) en haalt zowel stroom als data uit een ethernetkabel. Voor het aansluiten van deze apparaten is enige technische kennis vereist.

Pluspunten
  • De camera geeft het beeld scherper weer dan een camera met Full HD-resolutie, dankzij de 4K Ultra HD resolutie. Je kunt deze deurbel aansluiten op je bestaande bedrading, waardoor je nooit een batterij hoeft op te laden. Bij bewegingsdetectie krijg je een melding via de app, zelfs in het donker.

Minpunten
  • Het is moeilijk om deze slimme deurbel en camera te installeren, dus als je niet handig bent, is het verstandig om een monteur in te huren. Om deze deurbel te kunnen gebruiken, heb je een sterk wifi-signaal nodig bij je voordeur

    .

    Je kunt een wifi booster gebruiken om een sterk wifi-netwerk bij je deurbel te creëren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro. 

De review over Ubiquiti UniFi Protect G4 Doorbell + Ubiquiti UVC G4 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals